Peia (USA) - hlasový workshop

Volný čas, Hudba, Kurzy, vzdělání, konference

Každému z nás byl dán jedinečný krásný hlas. Otevřete se posvátnému zvuku uvnitř vás vedeni moudrostí a zkušeností „zpěvačky-archivářky“ Peiy Luzzi.

Vhodné pro každého, kdo rád zpívá a zajímalo by ho, jak správně a šetrně používat hlas tak, aby využil jeho skutečný potenciál.

2.8.2018 od 20h koncert Peiy v Divadle Dobeška (Praha). Více informací a vstupenky na https://goout.net/cs/koncerty/peia/srpxc/#%22T%22:%222018-08-02T20:00:00%22

https://www.youtube.com/watch?v=D7os9V-n7rs
https://www.youtube.com/watch?v=YiDpIaXQDrI





Účinkují

Workshop vedený Peiou Luzzi, hudebnicí, která studovala na jedné z nejprestižnějších amerických univerzit New England Conservatory of Music v Bostonu klasický zpěv a operu, vokální pedagogiku, kompozici a improvizaci. Následně se pohroužila do studií klasického indického zpěvu.

V praxi si ukážeme, jak pracovat s dechem tak, aby nám byl při zpěvu oporou a jak využívat jeho sílu vycházející z našeho hlubokého středu. Naučíme se správnému držení těla, díky kterému ze sebe dostaneme ten nejlepší zvuk, a jak využít rezonanci našeho hlasu.

Budeme pracovat s technikami starodávné indické rágy a vyzkoušíme si meditativní cvičení známé jako „Jóga zvuku“. Zaměříme se na to, jak v těle tvořit hlas tak, abychom zpívali přirozeně, silně, obratně a s lehkostí.

Tento workshop přinese inspiraci každému, kdo rád zpívá - od laiků pro profesionály. V první části workshopu se zaměříme na práci s hlasem a kultivaci techniky, ve druhé části se naučíme píseň jednoho z mnoha kmenů, kterým se Peia věnuje.





Termíny