Peia (USA) - koncert

Volný čas, Hudba, Kurzy, vzdělání, konference

Nádherný hlas s křišťálově čistými výškami, skrze který za doprovodu harmonia, charanga, perkusí, ad.  Peia zprostředkovává starodávné tradiční lidové písně nasbírané při cestách po celém světě.

Spolupracuje s Rising Appalachia.

https://www.youtube.com/watch?v=D7os9V-n7rs

https://www.youtube.com/watch?v=FKlFUpQDE8A

 

3.8.2018 od 18h povede hlasový workshop v Domě osobního rozvoje, Maitrea (Praha).

Vhodné pro každého, kdo rád zpívá a zajímalo by ho, jak správně a šetrně používat hlas tak, aby využil jeho skutečný potenciál. Omezený počet míst. Vstupenky a další informace na https://goout.net/cs/jine-akce/hlasovy-workshop/ptpxc/#%22T%22:%222018-08-03T18:00:00%22

 

 

 





Účinkují

Peia by se dala označit za „zpěvačku-archivářku“ shromažďující písně starodávných kultur z celého světa. Přináší melodie, v nichž je uložena moudrost času a citlivě oživuje jejich jazyk, příběhy a původní podstatu. Její zpěv ihned zaujme křišťalově čistým sopránem a její hudba míří přímo do srdcí posluchačů. Zpěv sama doprovází charangem (tradiční andský strunný hud. nástroj), harmoniem a kytarou, na další nástroje hrají přizvaní hudebníci. Toto unikátní spojení nabízí magické zprostředkování písní, na jejichž síle čas nic neubere.

Studovala na jedné z nejprestižnějších amerických univerzit New England Conservatory of Music v Bostonu klasický zpěv a operu, vokální pedagogiku, kompozici a improvizaci. Následně se pohroužila do studií klasického indického zpěvu.

Pro Peiu je důležité, aby byl obnoven zdravý vztah k naší planetě. K tomu se snaží přispívat svou hudbou, vzdělávacími workshopy a podporou práv domorodých kmenů a organizací chránících životní prostředí.http://peiasong.com/





Termíny