Oslavte Den dětí na Výstavě stanů

Výstava, Volný čas, Sport, Pro děti, Turistika

Oslavte Den dětí na Výstavě stanů

 

Právě na Den dětí, tedy 1. června, letos začíná už 21. ročník tradiční Výstavy stanů a vybavení do přírody, která se koná až do 19. srpna 2018 v areálu PVA EXPO Praha Letňany. Pro nejmenší tady připravili zábavný program, ale nudit se rozhodně nebudou ani rodiče!

 

„Pro děti jsme připravili speciální zábavné odpoledne. Nebudou chybět hry, soutěže, skákací hrad a spousta zábavy. Návštěvníci budou mít možnost vyzkoušet si po celou dobu výstavy své dovednosti na lezecké stěně – a to dokonce i děti, kterým bude vyznačena soutěžní cesta o zajímavé ceny,“ upřesňuje manažer výstavy Vít Hruška s tím, že pokud se na výstavu vydáte i kdykoliv jindy se svými potomky, díky dětskému koutku máte jistotu, že se během vašeho nakupování nebudou nudit, a vy si vše v klidu vyberete.

Děti s rodiči jistě ocení možnost vyzkoušet si některý z celkem 320 stanů postavených ve stanovém městečku nebo poležení ve spacákovém ležení se stovkami spacáků a karimatek na nejrůznějších površích. A všechny nadchne také plážový koutek s hamakami.

Akce letos trvá rekordních 80 dní, a proto by ji neměl vynechat nikdo, kdo má rád přírodu, cestování, turistiku, lezení, vodáctví a další venkovní sporty všeho druhu. Najdete tady největší výběr turistického a outdoorového zboží na českém trhu, nejen stanů, spacáků, karimatek a kempinkového nábytku, ale i batohů, oblečení, obuvi a doplňků, jako jsou vařiče, nádobí, grily, nafukovací čluny, baterky, čelovky, nože a další outdoorové vychytávky. Na ploše 10 000 m² (!) se letos představí více než 220 outdoorových značek. Vše si můžete zkusit, poradit se s odborníky a navíc můžete soutěžit o hodnotné ceny. Nevídaně pestrý bude i doprovodný program, v němž nebude chybět promítání outdoorových filmů, cestovatelské přednášky a mnohé další.

 

Vstup a parkování jsou zdarma!

Adresa: PVA EXPO, Praha Letňany

Termín: 1. 6. – 19. 8. 2018, PO - PÁ: 15-20 hod., SO - NE: 10-20 hod.

Více nawww.vystavastanu.cz









Termíny