JAMROCK 2018

Divadlo, Volný čas, Hudba, Pro děti

Největší kulturní akce nejen Pardubického kraje se blíží. Dlouhých 11 let, vždy tři dny v roce, se zde setkávají desetitisíce lidí, navazují se nová přátelství. Špičková muzika pak vytváří pojítko a společný zájem.         


"Baví nás odlišnost a rozmanitost. Vzniká tady to nejcennější a to jsou dobré vztahy mezi lidmi - lidská pospolitost. JamRock je vyhlášený svojí pohodovou atmosférou a humorem, tedy tím co dnes chybí. A k tomu všemu pomáhají vystoupení desítek špičkových kapel nejen našich, ale i z USA, Británie či zbytku Evropy nebo Austrálie atd...  Upřednostňujeme před velikostí jména spíše jejich zajímavost. " řekl dramaturg festivalu Libor Pavlata.         


Letos zde poprvé vystoupí  ikona československého pop-rocku Richard Müller (SK), po letech se vrátí Divokej Bill, Horkýže Slíže (SK), uvidíme současnou, cenami Anděl ověnčenou, skupinu Mirai nebo rockové Dymytry, Dogu, BSP či zábavné Waldagang nebo brněnské Poletíme? a desítky dalších.          


Z Británie přiletí elektro-popoví Monarchy (GB), maďarská irsko-hudební vypalovačka Paddy and the Rats (HU), na které nezůstane nikdo v klidu. V jednání jsou ještě další zahraniční kapely.          


Pro letošek pořadatelé zařadili standardně i velmi oblíbené interprety a skupiny jako je Vypsaná Fixa, Michal Hrůza, Žlutý Pes, Krucipüsk, Traktor, Walda Gang, ale i klasiku české punkové a rockové muziky Garage s Tony Ducháčkem či Krausberry.  Objeví se i celá řada představitelů hip-hopu a rapu jako jsou Pio Squad, ATMO Music, Idea and DJ Fatte, Rest & Dj Herby, MC Gey, atd..        


Jamrock letos výrazně posílí i v mimohudební zábavě, takže zde budete moct vyzkoušet největší adrenalinovou dráhu Maaad Bounce, přes 200m dlouhou skluzavku a spousty dalších atrakcí.     

 
Krom toho si užijete nočních diskoték a afterparty, nových barů, hospod a stánků všeho druhu.          


Na své si přijdou jako každý rok i děti, bude tradičně zařazen Jamík - samostatná dětská verze Jamrocku se svým areálem i programem. Zábava i poučení ušité přímo na míru dětem. Jamík vzniká ve spolupráci s Královehradeckým krajem a odborníky ze sytému Rodinných pasů.         


JamRock je festival plný zajímavé hudby a zábavy pro tisíce lidí, kteří se rádi potkávají se svými přáteli a zároveň si poslechnou svoje oblíbence i objeví nové kapely. To, ve spojení s krásnou přírodou Orlických hor a unikátní atmosféry, vytváří neopakovatelné zážitky pro všechny zúčastněné.         


Více na www.jamrock.cz









Kontakty

www.jamrock.cz

Termíny