Přístavní slavnost 2019

Hudba, reggae, alternative, dance music, funk, r&b, rock, klezmer, jazz
16. ročník jednodenního hudebního festival pro všechny věkové kategorie. Na své si přijde opravdu každý, především díky uvolněnější a domácí atmosféře. Připraven je celodenní kulturní a hudební program. Festival, který se poslední roky otáčí k interpretům, které na běžných festivalech buď často neuvidíte, nebo jsou synonymem kvalitních instrumentálních výkonů, nebo prostě chtějí přinést do Nymburka jiný hudební vítr ...
I letošní ročník slibuje hudební zážitek.

Vystoupí:

Yellow Sisters www.facebook.com/yellowsisters
Čtyřčlenná ženská a cappella Yellow Sisters natočila již dvě alba s názvem Zvěřinec: Písničky pro děti nebyly nikdy předtím zábavnější.

Dalekko www.dalekko.cz # http://dalekko.bandcamp.com
Pražská indierocková kapela. Díky živým nástrojům se zvuk posouvá do rockovější a místy ambientní polohy.

Oliverova dálka http://bit.ly/2vm27o3
Nymbursko-poděbradská rocková kapela, jejíž kořeny sahají do 90. let 20. století, hudebně vycházející z tradic československého bigbeatu ala Jasná páka, Krausberry či Vítkovo kvarteto.

Circus Problem www.facebook.com/circusproblem
... přináší s obrovskou energií a skvělým zvukem zahraný disco-balkan. Kombinuje balkánskou dechovku, diskotékový beat či laciný popík.

Vltava www.vltava.at # http://bit.ly/2PwKpr7
... je česká hudební skupina. Jejím zakládajícím a ústředním členem, frontmanem a autorem naprosté většiny repertoáru je Robert Nebřenský. Stálice klubových i festivalových pódií s evergreeny jako „Prasátko“ či „Marx, Engels, Beatles“.

minus123minut www.minus123minut.cz
Síla kapely spočívá především v živých energických koncertech, které jsou z velké části tvořeny improvizací. Propojují žánry jako soul, groove, jazz, blues, funky či world music.

United Flavour www.facebook.com/unitedflavour
Živý důkaz, že muzika nemá hranice. Odlišné kulturní i hudební vlivy se míchají do jedinečného a nadmíru energického koktejlu reggae, latin, R&B, hip-hopu and soulu. Kapela s mezinárodním obsazením se vrací po tříleté pauze a jejich letní koncerty avizují novou desku, která vyjde v září.

Plakát: http://bit.ly/2EZgPGJ # http://bit.ly/2MArWw8

Doprovodný program pro děti od 10:00 a další aktivity s Centrem pro všechny www.centrumprovsechny.cz

Mapa: www.mapy.cz/s/aKhn

Přístavní slavnost www.fb.com/pristavnislavnost
NKC www.nkc-nymburk.cz

2018 http://bandzone.cz/akce/447326
2017 http://bandzone.cz/akce/433064
2016 http://bandzone.cz/akce/409394
2015 http://bandzone.cz/akce/371659








Termíny