Cermaque + Sklad by walda

Hudba, heavy, Lo-Fi, experimental, soul, psychedelic
V čítárně Unijazzu vystoupí dvě odlišná hudení individua.
Sklad by Walda, který svůj počátek vyhrával a vyzpívával v ryze folkovém duchu a dnes již převážně tíhne k elektrické kytaře a krabičkám a smyčkám, s kterými utváří alternativní až psychedelické podklady pro Své folkové jádro, které odkřičí a zahlásá do davu.
Na druhé straně Jakub Cermaque se Svojí folkovou strukturou, která se drží v opojení akustické kytary a skvělých textů, což nezapře kvalitní, lehce alternativou líznutý nádech folku 21.století. Jeho tvorba má co říci a lidé si mohou uvědomit, že "folk is not dead!"

Honza Walda Valík, muzikant, básník, kytarista vystupující jako Sklad by Walda vydal debutové "home-made" cd Korální zpěvy 2015, v roce 2014 se stal vítězem Malé alternativy. Hrál scénickou hudbu pro jednorázovou divadelní hru Anna v divadle Komedie, začal hráti na baskytaru v kapele 27, nyní pracuje s novým repertoárem.

web: http://bandzone.cz/skladbywalda

fb: https://www.facebook.com/skladbywalda/


Jakub Čermák, básník, režisér a písničkář vystupující jako Cermaque Vydal zatím 4 básnické sbírky, knížku pro děti Do vesmíru!, která získala ocenění 3. nejkrásnější dětská kniha roku 2017, a 9 studiových alb, dvě předposlední byly nominovány na cenu Anděl v kategoriích Alternativa a Folk.
web: Bandzone.cz/cermaque

video: https://www.youtube.com/watch?v=7rr6psKWiOM








Termíny