Pevel Helebrand Dekameron

Divadlo

Pokud se chcete dobře pobavit, doporučuji opravdu skvělé hudební představení, Boccacciův DEKAMERON – 11.6. v 19 hodin (viz příloha, i s odkazy na ukázky z představení) ve vynikajícím zpracování a režii Pavla Helebranda s úžasnými výkony herců i hudebníků (živá hudba)!!! A zde si můžete přečíst i nějaké recenze:

http://www.ostravan.cz/14443/dekameron-pavla-helebranda-je-hrave-divadlo-plne-hudebne-herecke-kreativity/

http://www.vazna-hudba.cz/files/doporu-eni--editele-NDM.pdf

http://www.vazna-hudba.cz/reakce-a-recenze.html.

Vstupné je také velmi symbolické: přízemí 2-10 řada - 210 Kč, 11-13 řada – 190 Kč, 14-15 řada – 170 Kč.

Budete-li chtít vstupenky, máte několik možností –

  • z pohodlí domova a ihned: výběr míst a zakoupení s platbou on-line a vytisknutí vstupenky na vlastní tiskárně nebo zaslání na mobil – informace zde: http://dkmoas.cz/index.php?ID=551 a https://vstupenky.dkv.cz/dkmo/general/list?mrsid=1#paginator
  • v nejbližším informačním centru – seznam zde: http://dkmoas.cz/index.php?a=cat.98
  • osobně v pokladně DKMO – po-pá od 9.00-20.00 hodin a v so-ne od 16.00-20.00 hodin
  • napíšete nebo zavoláte mně a já vám udělám rezervaci míst v sále (s prodlouženou platností). Pro vstupenky pak můžete poslat kohokoliv, kdo pojede kolem DKMO.




Účinkují

Zpěvnou hudbu Pavla Helebranda inspirovanou renesanční melodikou přednesou sopranistky Veronika Holbová a Jana Doležilková, tenorista Petr Němec, basista Juraj Čiernik a herec Michal Sedláček. Komorní orchestr ve složení Magdalena Liberdová flétna, Ilona Kučerová violoncello a Eva Dajčová kytara řídí a na housle a violu hraje Vladimír Liberda.





Termíny