Markéta Harasimová čte dětem

Volný čas

Úterý 29. května v 10 hodin – Markéta Harasimová: Z deníku kočičky Ťapičky; DŮM KNIHY KNIHCENTRUM.cz

Přijďte si s dětmi užít příjemné dopoledne nad knihou. Ze své dětské knižní prvotiny bude předčítat spisovatelka Markéta Harasimová. Autorka začala vydávat knihy už během studií a dnes se literární tvorbě věnuje na plný úvazek. Pravidelně také vystupuje se svým kulturním programem, spolupracuje s řadou známých umělců, a v roce 2017 založila vlastní nakladatelství MaHa. Je scenáristkou a publicistkou.

 

Markéta Harasimová je členkou české sekce AIEP, asociace detektivní a dobrodružné literatury. Autorka vstoupila na literární dráhu už na střední škole a píše hlavně romantické detektivky, erotické krimithrillery, anebo také romány s mysteriózním nádechem. Potrpí si na pádné dialogy, emoce a napětí. Začátkem roku 2018 vychází její prvotina pro děti (vydává Bookmedia) a vzniká filmový scénář na motivy jedné z jejích knih.



Z deníku kočičky Ťapičky

 Ťapička je bílé kotě s šedými proužky, které se právě stěhuje do nového domova. Tam potká především kocourka Balonka, se kterým prožívá všemožná dobrodružství, ale také dvě dospělé kočky. Jak si získat jejich přátelství? Musí si ho přece zasloužit, ale i na to koťata přijdou. A že se jim pomoc Týnky a Píši bude často hodit!

Kniha je interaktivní a děti v ní kromě příběhu najdou také úkoly, ve kterých budou hledat rozdíly, vybarvovat omalovánky nebo pomáhat Ťapičce najít cestu ven z bludiště. Díky větším písmenům je knížka vhodná také pro první čtení malých školáků.

 

Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v e-shopu.

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas! Informace o akcích  v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS.

 

 

 

 

 









Termíny