Vinománie 2018 Slavnosti moravských vín

Výstava, Volný čas

Přehlídka moravských vín – Vínománie 2018 představí na náměstí Svobody nabídku kvalitních vinařství a doplní ji řemesla a dárkové zboží, občerstvení a farmářské produkty.
Akce je součástí festivalu zábavy pořádaného v rámci mezinárodní přehlídky ohňostrojů STAROBRNO IGNIS BRUNENSIS v produkci společnosti SNIP & CO.

Vínománie, která je podporována Vinařským fondem ČR, nabídne výběr tichých i šumivých vín. Stánky budou v provozu každý den od 10:00 hod. minimálně do 20:00 hod., dále pak dle zájmu návštěvníků až do 22:00 hod.
Degustace se budou kupovat přímo u vinařských stánků, běžné degustované množství bude 0,5 dcl. Pro komfortní degustaci budou zajištěny degustační sklenice s atraktivním potiskem a vyplachovačky sklenic.

Tržiště doplní samozřejmě stánky s řemeslným a dárkovým zbožím a stánky s občerstvením.

Akci budou zpestřovat hudební a taneční skupiny, které byly schopny dodržet hlukové omezení, a řemeslné a výtvarné dílny nejen pro děti, a to každý den od 15:00 do 21:00 hod. Nebudou chybět folklórní soubory, cimbálky a lidoví hudebníci. Na mimořádný program se pak mohou návštěvníci těšit hned 25.5.2018, kdy na náměstí Svobody v rámci festivalu zábavy proběhne Den Policie České republiky ( slavnostní defilé a koncert k policejnímu mistrovství v jízdě na koni na nám. Svobody v čase cca 14 – 17 h. ) 









Termíny