Please The Trees - Baro Chandel - The Wild Roots v Lokti

Hudba, rock'n'roll, stoner rock, hard rock
Please The Trees
http://www.pleasethetrees.com/cs

Je česká alternativně rocková skupina pocházející z jihočeského města Tábor.
V roce 2013 vyhrála cenu Anděl, v kategorii alternativa za své třetí album A Forest Affair udělovanou Akademií populární hudby. Skupina toto album nahrála ve studiu ve Spojených státech amerických s producentem Jonathanem Burnsidem.

The Wild Roots rock'n'roll-hard rock / Lázně Kynžvart
http://bandzone.cz/thewildroots

Energická tříčlenná kapela pojící prvky rock’n’roll, hardrock a blues pochází z malého města Lázně Kynžvart. Na svých koncertech dává najevo svůj vztah k různým hudebním stylům a nedrží se tak žádného konkrétního žánru. Dva mužské a jeden dívčí vokál, povětšinou zboostřené kytarové riffy doplněné o rytmické, silné basové linky s podkladem groovu hutných bicích a řvoucích činelů. Johnny, Anguis Alice a Kraken.

Baro Chandel stoner rock-hard rock / Praha
http://bandzone.cz/barochandel

Baro Chandel je kapela hrající energickou kytarovou muziku kombinující prvky stoner rocku, dark blues, hard rocku s vlastní invencí a uvolněným přístupem. Kapela vznikla na podzim roku 2015 v Praze za pomocí značně kontroverzních inzerátů na serveru hudebnibazar.cz. Na začátku roku 2017 kapela vydává dvou songové demo obsahující písně My Reptilian Self a I´m Getting Addicted To The Sound Of My Feet. Po necelém roce aktivního hraní přichází první zásadní koncert v klubu 007 po boku legendárních 1000MODS. Následuje zařazení do soutěže startér Rádia Wave. Kde s již zmiňovaným songem My Reptilian Self kapela vítězí v posluchačském hlasování. Díky účasti ve startéru si Baro Chandel zahráli spolu se Zeal & Ardor v pražské Roxy. V září 2017 započalo první studiové nahrávání pod vedením Amáka ve vinohradském Golden Hive studiu. Vzniká zde první CD s názvem Baro Bokhalo, které vyjde za podpory magazínu Full Moon v únoru 2018.








Termíny