EBONY - Křest CD Do rukou (+ Nixon Lads, Emplane)

Hudba, indie, alternative, rock, pop, punk
Na konci října jsme nahráli první stopu bicích a dotáhnout to do konce nám trvalo téměř půl roku. O to větší bude tahle akce. Jsme strakonická kapela Ebony a právě máme v rukou naše první opravdový cédéčko, o nějž se s Vámi chceme podělit. A kde jinde než v Rokáči na Křemelce jako za starejch dobrejch časů? Je to tak, Hudební klub Křemelka bude totiž opět otevřen! Na co všechno se můžete 12.5. těšit?

EBONY | www.bandzone.cz/ebony
Vznikli jsme před dvěma lety a máme za sebou už přes 30 koncertů. Jako předkapelu na zastávku svého tour si je vybrali Imodium, na stejném pódiu jsme se potkali i s Hentai Corporation, Zeleninou nebo Jaksi taksi. Náš debutový klip k singlu Tmou měl premiéru na Óčku a právě vydáváme naší první desku Do rukou, se kterou chceme dosáhnout minimálně stejnýho úspěchu. Přijďte jí s náma pokřtít!

NIXON LADS | www.bandzone.cz/nixonlads
I kdyby spadla světová burza, přišel mor nebo nás spláchla potopa jak za Noema, tahle kapela stejně bude pořád hrát Kolonistu a pořád to bude dobrý. Tentokrát se můžeme těšit na další premiéru – opět totiž došlo ke změně na postu bubeníka. Čím to je, že jim tam nikdo nevydrží dlouho, nevíme.

EMPLANE | www.bandzone.cz/emplane
S Emplane jsme se potkali ve finále jedný soutěže na Óčku a padli jsme si do očka (hhh). Sice jsou až odněkud z Karpat (nebo kde je Břeclav), ale moc se s tim nepářou a hrajou fakt dobrou kytarovou muziku. Přijďte včas, abyste se mohli přesvědčit!








Termíny