Eternal Noise Misery vol. III

Hudba, crust, grind, hardcore
TONER LOW http://tonerlow.bandcamp.com
Holandská stálice stoner doomu se vrací do Prahy! Bude tomu 22 let co TL valí svůj monolitický bong pomalu kupředu a na samé hranici snesitelnosti hluku.

GRIST http://grist-grind.bandcamp.com
Pařížské komando nejrychlejšího nasazení rozstřílí Staropramen na prvočísla. Grist jsou uragán drtící ultradojebávací HC-grind. V sestavě mj. ex-členové Zubrowska nebo Ritualization.

KRUSH http://row.home.xs4all.nl/krush
Už téměř 25 let, férovej deal mezi crustem a grindem kosí co se mu připlete do cesty. Vydáno nějakých 10 nahrávek, takže je dostatečná zásoba munice na popravu. Otevři lahváč zubama a pamatuj: proti crustu žádný dišputát!

DISMEMBERS http://black-punk-tyranny.bandcamp.com
Berlínské duo jebe nejklasičtější Motörhead kolovrátek, pěkně podlitej pivem a pálenkou. Dismembers zní jako krkanec po vypití kanystru Jacka Danielse s colou, prohnanej přes lampový zesilovače z první poloviny 80. let.

ROXOR http://roxor.bandcamp.com
Kult železnej tyče, raw punk-crust-metal rubanice. Masivní kytarový zvuk, kobercový nálet bubeníka a texty co tě rozhodně nenechají v klidu - až skončí, budeš krehký ako porcelán starej mamy!

DECULTIVATE http://decultivate.bandcamp.com
Nyní už čtveřice se dvěma vydanými 12" v tlumoku, likviduje publikum masakrálními sety. Tuzemskej ekvivalent bestií jako Converge, Cursed či All Pigs Must Die tě vystřelí z papučí.

SEE YOU IN HELL http://seeyouinhell.bandcamp.com
Stálice hardcore-punku už 20 let na scéně s novinkou "Život ve strachu". Čekejte agresivní hardcore punk řízlej metalem se silnými texty. Ostří jako katana, jedovatí jako Starobrno.

PUSTINA http://madmusickcz.bandcamp.com/album/pustina-p-edtucha-nast-vaj-c-zimy-10-ep-2019
Raw black metalová vichřice funící po Šumavských hřebenech o sobě opět dává vědět. Sestava je tvořená členy LVMEN, LAHAR a dalších. Čeká nás chaotický výprask na hranici destrukce.

SYSTEMIC DAMAGE http://differentrecords.bandcamp.com/album/systemic-damage-s-t
Poctivá old-school grind rubanice chalanov z Roxor. Klasickej náser, támhle trošku švédska, splašená dvoušlapka střídá disbeatovej zatloukač, do dvou minut je to hotový. Připrav se na běhání po stropě!

FATE http://facethefate.bandcamp.com
Italové hrající heavy metal! V maidenovském kabátě se na vás vrhne kytarová meluzína, dvoukopákový kvapík a vokál levitující ve výškách úrokové sazby dopravního podniku.

NARCOSA

SKIP LIFE








Termíny