VINOHRANÍ VE VINIU 2018

Hudba, hardcore, pop, country, rock
Hudební festival VINOHRANÍ VE VINIU opět po roce uzavře prázdninovou festivalovou sezonu již tradičně v jedné z nejkrásnějších jihomoravských lokalit – ve Velkých Pavlovicích!
Je nám obrovskou ctí přivítat jako jednu z hlavních hvězd slovenskou kapelu NO NAME, která bezesporu patří k nejoblíbenějším partám českých i slovenských festivalů! Na Vinohraní se představí úplně poprvé. Dalším velkým jménem je legendární KATAPULT v čele s Oldou Říhou, který letos slaví krásné 70.té narozeniny. KATAPULT si na svůj oblíbený festival připravil speciální set! Takže se máte opravdu na co těšit. Třetí největší kapelou letošního ročníku je divoký, surový, rockový a filmový WALDA GANG, který okoření svoji noční show pyrotechnickými efekty. Něžné pohlaví v line upu zastupuje půvabná rocková královna TANJA se svou kapelou. LEGENDY SE VRACÍ rozparádí všechny návštěvníky směsí těch největších rockových a rock’n’rollových hitů světových legend! Nováčkem na Vinohraní bude tentokrát oblíbená brněnská rocková smršť GATE CRASHER.
K dispozici bude také bohaté občerstvení a vybrané lahůdky. Dobré jídlo a pití pak mohou návštěvníci konzumovat ve velkokapacitních stanech, ze kterých vidí přímo až na festivalové podium! Samozřejmostí je také kvalitní technické zajištění a velkoplošná LED obrazovka.
Připraven je i doprovodný program. Po prohlídce výrobních prostor Vinia a jejich historického křížového sklepa, na vás čeká degustace vynikajících vín se slevou pro všechny návštěvníky festivalu a řada soutěží o ceny. Možnost parkování v bezprostřední blízkosti areálu. Stanování je taktéž několik málo kroků od areálu a je pro všechny návštěvníky festivalu zdarma!

www.vinohrani-pavlovice.cz








Termíny