Multipunk IV.

Hudba, rock, punk, hard rock, rock'n'roll
Nazdar. Po roce přišel opět čas na Multipunk, konkrétně jde už o 4. pokračování. Na letošním ročníku Vám budou k tanci a poslechu hrát tyto kapely:

Rack Bites (rock´n´roll - hard rock/Domažlice) - Rack Bites je kapela z Domažlic hrající rocknroll s prvky blues a funky. Inspiraci na vlastní písničky čerpají z jejich vzorů jako jsou Guns n Roses, U2, Oli Brown a spousty dalších.

Indiánská Rezervace (punk/Plzeň) - Tříčlenná plzeňská punková kapela fungující od roku 2011. Můžeš znát z Multipunku 2016.

Angry Turth (OI - punk/Plzeň) - kapela vznikla v roce 2015, z členů punkových skupin Atombordel a Vapid. Klíčová slova: Sham 69, Angelic Upstarts, The Business...

Puss O´Liquor (folk punk/Praha) - většině známá pražská čtyřka, hrající folk - punk po vzoru The Dubliners, The Pogues apod. Znáš z prvního Multipunku.

Diagnoza Exitus (D-Ex) - je rockovou kapelou vystupující od roku 2008. Její tvorba byla v začátcích silně ovlivněna „old schoolovým“ rockem, především kapelami Deep Purple a The Doors. Vliv obou těchto kapel se dodnes promítá nejen v hudbě, ale je citelný především v textové rovině skladeb (D-Ex klade silný důraz právě na intenzitu sdělení písní, které tak v kombinaci s existenciálním podtextem nabývají poetickofilozofického rozměru). Kapela vystoupí akusticky.








Termíny