TO VEG (cz), STAYJ (cz), HANSEN (cz)

Hudba, alternative, jazz, rock, garage
Máte příležitost si poslechnout unikátní vystoupení tří vycházejících STARS, které Vám hodlají předvést to nejlepší ze svého repertoáru. To Veg (2V&EG) z Plzně přiveze kvalitní průřez pop rocku a indie, STAYJ předvedou našláplou kombinaci jazzu, popu a soulu a Hansen nám do žil napumpuje dávku rock'n'rollu! Přijďte si užít páteční večer 20. 4. 2018 od 20:00 do Pražského klubu 007 na Strahově!

HANSEN
Praha
styl: garage rock, alternative rock, indie rock
web: https://www.facebook.com/hansenband/
Parta spolužáků z Keplerova gymnázia, hrající řízný rock'n'rollu obohacený prvky moderních hudebních stylů hraje od roku 2016. Jejich koncertní kariéra spočívá zejména v objíždění pražských klubů a studentských akcí.

STAYJ
Praha
styl: zábava vysoké kvality
web: https://www.facebook.com/stayjmusic/
Mladá zapálená kapela, ve které hrají čtyři týpci, jejichž jména začínají na J. Připraví pro vás degustační menu snad pro každého. Ochutnávka rocku, jazzu, soulu a popu je doprovázena přílohou filozofických i méně sofistikovaných anglických, českých a francouzských textů, rozebírajících rozmanitosti života všech možných lidí na planetě Zemi.

To Veg (dříve TOOWEG)
Blovice (Plzeň-jih)
styl: pop rock, indie rock
web: www.toowegband.cz; https://www.facebook.com/tooweg/
Toto hudební uskupení vzniklo v polovině roku 2016. Dlouholetá vzájemná spolupráce členů kapely v různých hudebních projektech se stala základním předpokladem jejího vzniku. Styl, který tuto kapelu vystihuje, se nehledá snadno. Každý člen kapely vnáší do hudební tvorby svoji vlastní vizi té správné muziky a díky tomu se může kapela pochlubit širší škálou stylů, zahrnující rock, pop až indie.








Termíny