Lužánecký Guláš Fest 2018

Volný čas, Pro děti

V sobotu 12. května 2018 od 10:30 zveme všechny příznivce dobrého jídla, pití a zábavy do areálu tenisových kurtů BLTC a přilehlého parku Lužánky na IV. ročník klání o nejlepší guláš – Lužánecký Guláš Fest 2017.

Předpokládaná účast minimálně dvaceti 4-člených soutěžních týmů poskytuje záruku rozmanitosti a určitě si každý najde ten svůj nejchutnější guláš. Soutěž je koncipována jako otevřená – zúčastní se amatérské, poloprofesionální i profesionální týmy odkudkoliv. Své týmy představí již tradičně populární brněnští herci Zdeněk Junák a Jakub Uličník nebo třeba premiérově zástupci Národního Divadla Brno. Každý z návštěvníků akce se automaticky stane součástí veřejné poroty tím, že vhodí hlasovací tiket do urny soutěžního týmu, kde mu nejvíce zachutná. Vítězem se pak stane soutěžní tým s největším počtem obdržených tiketů.

Vedle již zmíněné pestré škály gulášů budou mít návštěvníci možnost ochutnat také čerstvé pochoutky, právě vytáhnuté z místní udírny, speciality z grilu a vše zapít výbornými pivy z řemeslných pivovarů a moravskými víny. Akce je koncipována rodině – pro děti budou připraveny zdarma lanová dráha, minitenis s profesionálními trenéry, lezecká stěna, lukostřelba, skákací hrad se skluzavkou, bungee trampolíny atp.

 





Účinkují

 V průběhu celého dne bude připraven také bohatý doprovodný kulturní program. Proběhnou koncerty kapel Ukulele Toublemakers a Děti kapitána Morgana, muzikálové melodie zazpívají herci Městského divadla Brno, diváci si budou moci zasoutěžit v pojídání s maxijedlíkem Jaroslavem Němcem, na řadu přijde také tombola. Guláš Festem diváky provede herec a bavič Alan Novotný.





Termíny