Degustační menu české zvěřiny ve spojení s degustací vín přírodních vinařů Rakousko - Uherska 1.7.2011 - ženy, muži věk od 40

Volný čas

Jeden večer a deset možných partnerů, ale mnohem pomaleji, než je obvyklé. Vychutnejte si kouzlo degustačního menu a vyzkoušejte, zda na tvrzení, že „láska prochází žaludkem“ přeci jen něco není. Dobrou chuť!

 

Jak bude večer probíhat? 
Sejdeme se v 18:30 v restauraci Fluidum. Při vstupu dostanete Vaši jmenovku, desky, záznamový arch a číslo Vašeho prvního stolu. Majitel restaurace Vám spolu s kuchařem představí degustační menu a vína k němu vhodná. Pak už začnete ochutnávat. A to tak, že každý z chodů si vychutnáte s jiným partnerem. Až se postupně setkáte se všemi Vašimi možnými partnery, na fialový papír, který bude v deskách, zaznamenáte jména těch nejzajímavějších účastníků. Tedy těch, se kterými se budete chtít ještě někdy potkat. Pokud si i oni zapíšou na papír Vaše jméno, je ruka v rukávě a já (Vaše náhoda) Vás dva propojím.
Pokud se stane, že se budete líbit někomu, kdo na Vašem papíře figurovat nebude, dáme mu ještě jednu šanci u Vás zabodovat. Přese mě Vám bude moci poslat krátký vzkaz a Vy se pak sami rozhodnete, zda s ním navážete další konverzaci. 

 

Degustační menu 

  • Zaječí paštika s brusinkovým přelivem a topinkou 
  • Bažantí consomé se zeleninou 
  • Karé ze selátka divočáka s uzenou bramborovou kaší 
  • Srnčí hřbet se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem 
  • Čokoládový fondán s omáčkou z lesního ovoce 









Termíny