Panzer Storm Fest vol.10

Hudba, black
Panzer Storm Fest - festival tvrdé muziky, který se koná několikrát ročně v Plzni se dočká svého desátého pokračování. O tom, že pořadatelé fanoušky dávkami skvělých kapel nešetří, není pochyb a desáté pokračování Panzeru se uskuteční v malém sále klubu Alfa. A tentokrát to bude velký... hodně velký!

UADA:
Ačkoliv tahle Melodic Blacková smečka z Portlandu působí na scéně necelé čtyři roky, marně byste hledali fanouška, který by o ní neslyšel. Albem Devoid of Light si získali fanoušky prakticky po celém světě a nyní míří do Plzně! Těšte se na nekompromisní show s tradičním Blackovým zvukem podloženou skvělým vokálem!

NORDJEVEL:
Nordjevel je Norskou smečkou, která brázdí pódia teprve od roku 2015. To ale neznamená, že nemůže nic nabídnout! Tahle parta je tvořená ex-členy legend jako Ragnarok, nebo Abbath, takže je vřele doporučujeme naposlouchat - bude to stát za to!

BESATT:
Polská parta, která zaručeně potěší každého milovníka nekompromisního satanistického Black Metalu. Na scéně působí od roku 1991 a na kontě mají slušnou řadu alb, EP, splitů a všeho, na co si vzpomenete. Pokud jste zastánci staré dobré Blackové školy, pak budete z Besatt jistě nadšení!

STÍNY PLAMENŮ:
Stíny Plamenů snad není třeba žádnému Plzeňákovi představovat. Lord Morbivod ten Metal prostě umí a všechny jeho kapely a projekty jsou toho důkazem. Rozhodně si nenechte ujít legendární skladby jako Monolog Syna Poklopů, nebo Místo Pohřbu Zbytku Všech Svatých! Zkrátka a jasně - kanalizační Metal jak má být!

PEACE IS JUST A BREAK:
Pokud zrovna neholdujete výše zmíněným žánrům, ale jsou vám sympatičtější modernější žánry, nezoufejte - i na vás pořadatelé mysleli. Peace is Just a Break je Melodic Death/Metalcorová parta ze Švýcarska a na scéně působí od roku 2011. Album Little Boy je opravdu povedenou věcí svého žánru, takže tohle vystoupení bude stát za to!

AGE OF COLLISION:
Aby těch modernějších žánrů nebylo málo, dorazí do Plzně i tahle mladá parta taktéž ze Švýcarska. Čeká vás povedený Metalcore plný povedených riffů, který si pozornost bez pochyby zaslouží!








Termíny