ACIDEZ (mex), JUST WÄR (cz)

Hudba, hardcore, punk
Poslední den školního roku na strahovskou Sedmičku zavítá číratá parta Acidez z Mexika, která tu zahájí své několikáté evropské turné. Doplněna nebude nikým jiným, než hcpunkovými Just Wär, původně ze Žižkova.

ACIDEZ /HC-punk MEXICO/
Kapela z mexického města Guadalajara hrající svižný hc-punk s prvky dbeatu. Vzniknuvší v roce 2003, poměrně neskrývaně ovlivněná hudbou The Casualties nebo Total Chaos. V našich končinách už nějaký ten pátek nepatří mezi neznámé interprety. Kapela vydala tři studiová alba, přičemž není nezajímavé, že jejich vydavatelem pro Evropu alb 'Don't Ask for Permision' a 'Beer Drinkers Survivors' se stali brněnští Voltage Records. Toto není jediná věc, která by Acidez s Českou Republikou pojila, za zmínku také stojí split album 'Forajidos Del Rock 'N' Roll / Nación De Metaleros', kterou nahráli s ostravskými Malignant Tumor.
Acidez v létě 2018 vyráží na dlouhé evropské tour a Praha bude jejich první zastávkou!
https://www.youtube.com/watch?v=QqirE7nOlj4

JUST WÄR /HC-punk CZ/
Just Wär se za poslední léta stali na české punkové scéně protřelými matadory. Přímočarý punk ovlivněný motörheadovským rock'n'rollem a metalem, vanoucí ze žižkovských putik nevalné pověsti. Kapela prošla minulý rok zkouškou, když změnila obsazení na postu zpěváka, kterou obstála na výbornou.
https://www.youtube.com/watch?v=qGCt9jYJHUo&t=5s

SDÍLEJ A ZVI KÁMOŠE! UP THE PUNX!

Předprodej vstupenek za 250,- je zahájen na Sedmičce na baru. Pro přespolní možnost předprodeje přes mail labestiabooking@gmail.com








Termíny