Víkendový kurz akvarelu 14.-15. 4. 2018

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference
Dvoudenní víkendový kurz je určen pro všechny, kteří se chtějí seznámit s akvarelovými barvami. Malba touto technikou je jemná, vzdušná a svěží.    Naučíte se používat různé akvarelové techniky, které se budou následně aplikovat na konkrétních příkladech. Tentokrát se bude jednat o květiny a ptáky či drobná zvířata, z nichž nakonec každý bude moci vytvořit koláž.

Na kurzu vás uvedeme do praxe jednotlivých technik a možností práce s akvarelovými barvami. Také lehce zabrousíme do teorie barev, která se k této tématice skvěle hodí a usnadní nám vybírat jednotlivé barvy k práci tak, aby malba vždy lahodila oku. Samozřejmostí jsou informace o materiálech vhodných k malbě akvarelem.

Kouzlo akvarelových barev vám představí ilustrátorka Šárka Motyčková.   Komu je kurz určen: Všem kteří se chtějí seznámit s jemnou technikou akvarelu a mají zájem a odvahu zdokonalit své dovednosti v této malířské technice.

Základní informace o kurzu a cenách:

Kurz bude probíhat 14. a 15. dubna od 10 do přibližně 16 hodin, záleží na šikovnosti účastníků, cílem je dílo dokončit. Cena kurzu je 1500 ,-. V ceně kurzu jsou zahrnuty veškeré pomůcky a materiál.

Na kurz:

Nadšení, hravost a ochotu objevovat nové možnosti . Vhodné je oblečení které lze ušpinit.

Počet účastníků kurzu je omezen na 7, abychom se vám mohli maximálně věnovat.

Těšíme se na vás :)









Termíny