Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

Hudba
PÁRTY, KTERÁ NIKDY NEKONČÍ: POSTMODERN JUKEBOX SE VRACÍ DO PRAHY  
Jedinou nevýhodou koncertu Postmodern Jukebox je, že stejně jako všechny dobré věci musí jednou skončit. Ale žádné strachy – PMJ je kapela na cestách a ráda se vrací. A jak vám může potvrdit každý fanoušek PMJ, žádná ze show není nikdy stejná, návštěvníky čekají nové skladby, produkce i noví členové, jejichž řady se stále více rozrůstají.   Hlavní postava projektu Scott Bradlee přichází neustále s novými verzemi popových hitů, kterých má už PMJ na svém kontě požehnaně, navíc ročně odehrají stovky koncertů ve vyprodaných sálech po celém světě, od beznadějně vyprodaných intimních představení až po rozsáhlé extravagantní divadelní show.   PMJ se prezentují jedinečnými verzemi moderních pop hitů v retro stylu.    Jak napsal Houston Press "projekt Scotta Bradleeho se rychle proměnil v celosvětový fenomén, vyprodal sály ve více než 60 zemích po celém světě - a plným právem."   Od chvíle kdy Scott Bradley založil projekt Postmodern Jukebox uběhlo již 8 let a za tu dobu získala jejich videa na YouTube více než 850 milionů zhlédnutí a 3 miliony předplatitelů.
  Na první pohled zběsilé tempo rozhodně nezastaví Bradleeho, aby každý týden nesložil a nenahrál pro zástupy fanoušků projektu nějakou novinku. Kolektiv talentovaných hudebníků PMJ tak nechává vzniknout novým verzím současných popových, rockových a R&B hitů v hudebním stylu první poloviny dvacátého století - od swingu po doo-wop, od ragtime po Motown. Sám Bradlee rád říká, že "naše skladby jsou jako pop music ve stroji času". 
Minulý rok vydal PMJ pod názvem The Essentials kolekci svých 18 nejoblíbenějších písniček vybraných ze stovek skladeb. Na albu tak nechybí předělávky hitů od Beyonce, The White Stripes, Lorde, Outkast, Miley Cyrus nebo Maroon 5.     PMJ již dávno přesáhl čtyři stěny Bradleeho malého bytu v Queens v New Yorku, kde byla natočena původní videa v dobách, kdy Scott byl jen jedním z mnoha hudebníků pokoušejících se prorazit. Časy se mění, ale duch projektu zůstal stejný - kolektiv hudebníků oddaný nadčasovosti hudby hraje oblíbené hity bez sebemenší stopy ironie.








Termíny