Mass Cremation Fest vol.2

Hudba
Mladší brácha Panzer Storm Festu se po listopadové smršti dočkal svého pokračování. Tentokrát se Mass Cremation Fest ponese převážně v Ukrajinském duchu!

ULVEGR:
Ulvegr je Ukrajinským dvoučlenným projektem provozující poctivý surový Black Metal již od roku 2009. Od té doby vydali již pět alb a poslední z nich - Vargkult - vychází 30. ledna, takže se dá říci, že nám nový album naservírujou ještě teplý! Za zmínku stojí i album The Call of Glacial Emptiness z roku 2014, které vřele doporučujeme naposlouchat. A pokud vašemu uchu lahodí Ukrajinština podaná ve skvělé muzice, pak si rozhodně Ulvegr nenechte ujít!

KZOHH:
Co se stane, když vezmete členy Ulvegr, přidáte klávesy, pár dalších členů a posypete pořádnou dávkou temnoty? Kzohh! Tahle Black Metalová smečka taktéž z Ukrajiny působí na scéně teprve od roku 2014, ale Českému posluchači jistě nebude žádnou neznámou. Za zmínku také stojí to, že členové Kzohh účinkují v kapelách jako Nocturnal Mortum, Reusmarkt nebo Khors, takže vás čeká vystoupení složené ze skutečně ostřílených hudebníků!

NAPALM ATTACK:
Tento jednočlenný projekt působí na scéně už od roku 2004 a pro fanoušky domácího Black Metalu nebude rozhodně cizím. Za tímto projektem stojí Exhumator (Hřbitov, Projekt-H, Trautenauer 666) a od svého vzniku vydal s Napalm Attack tři dema. Pokud vás bere nekompromisní válečný Black/Thrash, pak vás Napalm Attack jistě nadchne!








Termíny