Lori A. Williams / Omar Hakim & Rachel Z

Hudba
Lori A. Williams & Christian Havel Quartet Hudební všestrannost, báječný hlas a skvělý vkus v kombinaci s úžasnou pódiovou prezencí a neomylným feelingem – všechny tyto vlastnosti definují jazzovou americkou zpěvačku Lori A. Williams. Pochází z Washingtonu DC, kde získala pevný gospelový a později i jazzový základ. Jako vokalistku ji do kapely přizval třeba legendární George Duke, ale prosadila se postupně i jako sólistka a kapelnice a pod svým jménem vydala dvě vyvedená alba Healing Within a Eclipse of the Soul. Lori ve spolupráci se spoluhráči z doprovodné formace kapelníka a kytaristy Christiana Havela připravila program, který nás provede jednotlivými jazzovými styly, od tradičních po moderní.
Omar Hakim & Rachel Z “OZ Experience” feat. Linley Marthe & Louis Winsberg Kapela OZ Experience, již založili Omar Hakim a Rachel Z, fúzuje rock, jazz a jam do lákavé hudební koláže. Kapela navazuje na úspěšné Trio of Oz, jež se před několika lety dostalo do povědomí značného počtu fanoušků, jimž nabídlo sofistikovanou, ale zároveň posluchačsky přístupnou hudbu. Trio vystoupilo na brněnském JazzFestu už v roce 2013 s nebývalým úspěchem. Sestava OZ Experience přidává k pianovému triu extrovertní barvu elektrické kytary a celkový zvuk tak na barometru jazzrockové fusion dále posouvá směrem k rocku. Baskytara mauricijského virtuosa Linleye Marthea slibuje pyrotechnické zážitky a ani oba kapelníci jistě nezůstanou pozadu.
INFO: • zdarma děti do 6 let bez nároku na vlastní sedadlo • Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma na přístavek • pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn • rezervace vstupenek ZTP/P: vstupenky@jazzfestbrno.cz








Termíny