Malina Brothers

Hudba
Malina Brothers - supergroup českého folku a country do Pardubic dorazí s novým albem.
Kapela Malinabrothers, ve kterém se sešla „supergroup“ české folkové a country hudby: banjista Luboš Malina (Druhá tráva), kytarista Pavel Malina (ex. Druhá tráva, Žalman..), houslista Josef Malina (Jimmy Bozeman & the Lazy Pigs) a kontrabasista Pavel Peroutka (Spirituál kvintet), má nové album a vyráží na turné. Jednou ze zastávek budou v úterý 24. dubna i Pardubice. Hudebníci, kteří na turné vyrážejí pouze jednou ročně, zahrají od 19 hodin v Kulturním domě Hronovická.
 
Na koncertě zazní průřez všech tří alb kapely, včetně toho aktuálního, na kterém hostuje i zpěvačka Kateřina García, „Je to citlivý mix irské muziky, bluegrassu a western-swingu. Tedy všeho, na čem jsme odmalička vyrůstali,"  říká kytarista Pavel Malina.
Dvanácti skladbová nahrávka s názvem Malina Brothers a Kateřina García vznikala v uvolněné atmosféře na horské chatě v Jizerských horách. „Inspirativní prostředí a pohoda při nahrávání pro nás byla velmi důležitá a doufáme, že ji posluchači pocítí z nové desky i z koncertů,“ popisuje Luboš Malina.
Pardubické vystoupení hudebníků, jejichž muzikantské nebo producentské kvality využívali nebo využívají interpreti a kapely od Lucie přes Pavla Bobka, Wabiho Daňka, Věru Martinovou nebo Lenku Filipovou, zpestří i směs písní od Mirka „Skunka“ Jaroše, Stanislava Skaly či několik instrumentálek a další.
 
Web: www.malinabrothers.cz
Facebook: https://www.facebook.com/MalinaBrothers/
Ukázky z nového CD
Píseň s Kateřinou García








Termíny