Trancesated #8 w/ Daniel Kandi (Dk)

Hudba
DANIEL KANDI (Dk)
HORIZONS (Uk)
Vyrys
Guntro
Siva

Trancesated je zpět a s ní Daniel Kandi poprvé v Brně!

Nějakou dobu jsme se s Trancesated crew k osmému pokračování nadechovali a také jsme hledali nové místo pro naše vize a sny, abychom mohli tuto trancovou klubovku posunout zase o kus dál. Čekání se vyplatilo, jelikož pátek 13.dubna bude pro nás velký den a další splněný sen - do brněnského klubu EXIT přiletí trancový harcovník Daniel Kandi, který již přes 10 let patří mezi trancovou špičku a na kontě má několik desítek úspěšných singlů a remixů vydaných u labelů jako Anjunabeats, Enhanced nebo Always Alive. Navíc máme obrovskou radost, že souhlasil se special 3hours setem, takže bude mít velký prostor se hudebně vyjádřit a jeho produkci náležitě představit!

Společně s ním k nám opět dorazí majitel labelu Landscape Music a progressive čaroděj Horizons, který si Brno po jeho první návštěvě okamžitě zamiloval, takže naše pozvání přijal s opravdu velkým nadšením a je tak jasné, že nás čeká další nevšední progressive trance story!

Line up pak s hrdostí doplní kompletní Trancesated DJ trio Siva, Guntro a Vyrys.

V kalendářích si tedy datum 13.4. výrazně zakroužkujte. Trancesated #8 v novém klubu, s novou vizí, s novou energií. Poletíme, zazpíváme, bude to jízda!








Termíny