Revival night

Hudba, heavy, hard rock
V Zámeckém klubu proběhne revivalová noc a zahrají hned dvě kapely zvučných jmen. Judas Priest a Warlock.

Judas Priest revival /Kojetín/
- kapela vznikla v roce 2017 a má ve svém repertoáru nejznámější hudební klenoty od zkušených metalových hardcovníků.
Skupina je vedlejším produktem hudebníků heavy metalové kapely Relax Therapy, která jezdí po koncertech s vlastní tvorbou, vydává vlastní hudební alba, natáčí videoklipy, které jsou k vidění např. na TV Rebel.
V začátcích své hudební činnosti se hodně inspirovali britskou heavy metalovou scénou a především pak právě legendárními Judas Priest. Tady už byl tedy jen krok k tomu, aby vznikla revivalová odnož slavné legendy. Navíc v moravské části naší republiky Judas Priest v revivalové podobě neexistoval.

Doro & Warlock revival /Přerov/
- kapela vznikla na podzim 2003 v souvislosti s kolegiální revivalovou kapelou, se kterou si představitelka DORO zazpívala duet. U tohoto hostingu samozřejmě nesměla chybět pilotní skladba Warlock - All We Are.
Jelikož ohlas publika byl nadmíru velký, vznikla samostatná formace DORO & WARLOCK REVIVAL. Svým nadšeným příznivcům oživuje v paměti jak nezapomenutelné hity Warlock All We Are, Earthshaker Rock, Burning The Witches atd., tak hity sólové dráhy Doro Burn It Up, Breaking The Law, You´re My Family, Raise Your Fist In The Air atd.
Skupina klade velký důraz jak na hudební stránku, tak na pódiovou show a image, která k WARLOCK a DORO neodmyslitelně patří. Kapela vznikla jako pocta německé metalové královně DORO a její fantastické muzice a bojovnické duši! ROCK ON!








Termíny