The Australian Pink Floyd Show

Hudba
Nejslavnější tributní kapela The Australian Pink Floyd Show přijede do České republiky oslavit 30 let působení na světových pódiích! Nejprve 29.4.2018 vystoupí v Ostravar Aréně v Ostravě a poté se představí 1.5.2018 v Amfiteátru Lochotín v Plzni, kde tento koncert zahájí Slavnosti svobody Plzeň. Bude to zároveň první open-air představení Pink Floyd Show pod širým nebem u nás.
K této velkolepé oslavě třicetiletého vzdávání holdu slavné muzice Pink Floyd, TAPFS představí turné s názvem “Time“, pojmenovanému podle jedné z nejznámějších písní z kultovního alba Dark Side Of The Moon, během kterého nám zahrají nesmrtelnou hudbu ze všech období legendární kapely Pink Floyd. Čeká nás opět velkolepá živá show s nejmodernějšími světelnými efekty, lasery, speciálně navrženými projekcemi a animacemi promítanými na obrovské kruhové obrazovce, nafukovacími postavami ikonických pinkfloydovských alb a samozřejmě deset vynikajících hudebníků a zpěváků.
V návaznosti na letošní enormní úspěch v Evropě a ve Spojených státech TAPFS přiveze v roce 2018 opulentí laserovou a světelnou show, novou speciální video projekci s originální animací na vekoplošnou LED obrazovku s vysokým rozlišením, nebo tradiční “pinkfloydovské” nafukovací symboly jako např. gigantický růžový klokan, prase či učitel. To vše v doprovodu 10-ti členného ansámblu hrající skladby s precizností a maximálním důrazem na detail a zvuk, který je zdokonalován již po téměř 30 let.








Termíny