Krásy Lisabonu vám odhalí António Pedro Nobre

Volný čas

Úterý 20. března v 18–20 hodin – António Pedro Nobre – Beseda o Portugalsku s průvodcem; DŮM KNIHY KNIHCENTRUM.cz

 V Lisabonu se narodil, zná tam každý kout, uličku i místa, která zůstávají běžným turistům utajená. S kým jiným byste chtěli objevit portugalskou metropoli nebo se jen podělit o zážitky ze společných cest? Přijďte mezi nás… Průvodce cestovní agentury Rady na cestu António Pedro Nobre vám o Lisabonu prozradí vše, co vás zajímá, přidá informace ze zákulisí zájezdů do Portugalska i praktické rady na cestu.

„Provázet cestovatele mým rodným městem byl na začátku troufalý nápad zcestovalého cizince, brzy ale bylo jasné, že průvodcování bude dalším zajímavým směrem v mém životě. Každý vám může ukázat Lisabon, ale já jsem se tam opravdu narodil. Vím, kam si zajít na nejlepší jídlo, kam zamířit za zábavou a kde nejlépe nasajete jižanskou atmosféru starého města.

Jsem autorem čtyř cestopisných knih a několika novinových článků o cestování vlakem po Evropě. Po železnici jsem projel přes 200 000 kilometrů, procestoval 30 evropských zemí a Maroko. Vystudoval jsem scenáristiku v rodném Lisabonu, od roku 2001 jsem však na volné noze, cestuji a pracuji střídavě v Portugalsku i v Česku. A právě v Ostravě jsem kdysi natočil video pro Radynacestu.cz…“

Rady na cestu

Na začátku byla myšlenka plnit cestovatelské sny. Dnes máme pobočky ve dvou městech, šest let zkušeností a na šestnáct stovek odjetých zájezdů, a to číslo pořád stoupá. Především jsme to ale pořád my – nadšenci na cestách, posedlí zajímavostmi, experti na autentické zážitky, zkušení poradci, skvělí průvodci..., zkrátka praví cestovatelé. Najdete nás na www.radynacestu.cz.

Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v e-shopu. 

 

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas! Informace o akcích  v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS.  Akce v rámci projektu Dům knihy Živě!!! spolufinancuje statutární město Ostrava. 









Termíny