Romeo a Julie RockOpera

Hudba, rock, metal
Rocková opera Milana Steigerwalda a Pavly Forest na motivy nejznámějšího milostného příběhu všech dob.
Naše rockové zpracování klasické tragédie W. Shakespeara vás zavede do staroslavné Verony. Místní vévoda pořádá velkolepý ples, na kterém se vždy schází společenský výkvět Verony tedy znepřátelené rody Monteků a Kapuletů. Montek Romeo se svými dvěma věrnými druhy Merkuciem a Benvoliem také navštíví tento ples. Romeo se při svém „honu“ za krásnou Rosalindou omylem setká s Julií z rodu Kapuletů a zamiluje se do ní celou svou duší. A od té chvíle se začíná všechno pořádně komplikovat…
Hudba: Milan Steigerwald Libreto: Pavla Forest Režie: Roman Štolpa Choreografie: Zuzana Offenbartl Dovalová
V hlavních rolích Jiří Švec, Žofie Dařbujánová, Kamil Střihavka, Pavla Forest, Viktor Dyk, Jan Toužimský z Arakainu, Helena Kubelková a další.
Více o opeře zde: www.RockOpera.cz/romeo
RockOpera Praha je první divadlo pro rockery s hledištěm ve tvaru půlkruhové arény pro 768 diváků. V našich operách hrajeme živě a nahlas, spojujeme koncert tvrdé rockové a metalové hudby s nadčasovými dramatickými příběhy v divadelním zpracování. Navíc zažijete akrobatické a artistické výkony, ohnivou a světelnou show, nový cirkus, a uslyšíte špičkové hlasy: Kamil Střihavka, Honza Toužimský z Arakainu, Viktor Dyk, Vlasta Horváth, Pavla Forest, Jiří Zonyga a řada dalších. Autoři všech našich rockových a metalových oper jsou přední čeští hudebníci Milan Steigerwald a Pavla Forest.








Termíny