Jsme ze stejné planety

Volný čas

Čtvrté celodenní setkání v parku Jsme ze stejné planety, jsme nazvali CIAO!

V parku bude slyšet italština, také proto, že v něm přivítáme oficiální návštěvu z italského Alfianella, rodného města Gianprima. Alfianello z provincie Bresca se stane prvním partnerským městem Velké Bystřice. 

O Itálii se, kromě jiného, říká že je „kolébkou“ designu. Tak proč za ním letos cestovat třeba až do Milána, když 9. června přijede do Velké Bystřice? Téměř dvě desítky designérů z Čech, Moravy a také ze Slovenska a Finska představí své práce a téměř polovina z nich pro vás a vaše děti připravila zajímavé workshopy.

V žádném případě si nenechte ujít zcela netradiční módní přehlídku modelů inspirovaných příběhy cizinců z fotografií Jindřicha Štreita. Pro tuto akci je navrhli žáci Střední školy  designu a módy z Prostějova, pod vedením módní designérky Yvony Leitnerové. Tím ale všechna ta krása nekončí. Určitě Vás také potěší výstavy skútrů a automobilů tradičních italských značek, k vidění budou jak historické, tak i nejnovější modely.

Nezapomněli jsme ani na kuchaře, kávu, víno a nealko.  Hudební vystoupení, výstavy ani pro veřejnost otevřená zahrada mateřské školky nebudou chybět.

PROGRAM DNE:
Sobota:
11.00 – zahájení prodeje na stáncích s občerstvením
12.00 – slavnostní zahájení
13.00 – začátek prezentací designérů a designerských workshopů

13.00 – start hudebních vystoupení v amfiteátru

13.30 – city game
16.00 – módní přehlídka
18.00 – společná večeře s účinkujícími a hosty
20.30 – večerní hraní
24.00 – závěr akce

V neděli od 9.00 – chystáme v parku snídani a občerstvení pro všechny, co nám přijdou pomoci s úklidem

Těšíme se na vás, Jsme ze stejné planety, z.s.

     








Kontakty

www.jzsp.cz

Termíny