Sladký únor v Paláci Pardubice

Volný čas, Hudba, Pro děti, Turistika

PARDUBICE - Palác Pardubice si pro své zákazníky připravil tematický měsíc, a to ve znamení sladkostí. Zákazníci mají během celého února možnost zapojit se do soutěže, která bude probíhat na facebookovém profilu obchodního centra Palác Pardubice. Pokud splní alespoň jeden ze tří soutěžních úkolů, mají možnost vyhrát jeden ze tří sladkých košů v hodnotě 1000 Kč.

Zákazníci Paláce Pardubice mají možnost užít si sladký únor. Letošní ročník sladkého festivalu v obchodním centru se zaměří na pečení čokoládovo-kávových dezertů. Sladký festival pak vyvrcholí o víkendu v pátek 23. a v sobotu 24. února 2018, kdy bude od 10 do 18 hodin pro návštěvníky připraven program plný workshopů, přednášek, ale i degustací.

A na co se můžete těšit? Oba dny budou nachystány sladké pochutiny, jako jsou oblíbené francouzské makronky, belgické pralinky, různé koláče a další cukrovinky. Díky předním baristům z kaváren Costa Coffee se naučíte, jak by měla vypadat správná příprava kávy, kterou si budete moci vychutnat nejen v rámci jejich show. Celý víkend se budete moci těšit také na soutěže o atraktivní ceny, pro děti pak budou připravené dětské kreativní dílny a pro děti i dospělé pak jedinečné modelování z cukrářské hmoty.

Zlatým hřebem sobotního programu bude návštěva šéfkuchaře Marcela Ihnačáka, kterého můžete znát jako jednoho z kuchařů, již spolupracovali s Jamiem Oliverem, nebo jako držitele dvou michelinských hvězd. Také je možné, že se vám dostaly do rukou jeho knihy Radosť variť nebo Zelenina, moja láska. Budete mít možnost naučit se s ním tři čokoládo-kávové recepty, které vám připraví.

Jestli jste tak nedočkaví jako my, nezapomeňte sledovat Facebook Paláce Pardubice, kde budeme aktualizovat informace týkající se konkrétního programu festivalu sladkostí, a také budete mít možnost zapojit se do soutěže o sladké koše v hodnotě 1000 Kč.









Termíny