Kulinářský Víkend U Jeňoura

Volný čas

Kulinářský Víkend 12. - 13. 3. 2011

 

SOBOTA 12. 3. - příjezd v odpoledních hodinách, ubytování v hotelu Beatrice

*uvítání svěžím vínem a kanapkou

 

Večerní menu U Jeňoura:

- slavnostní banket o 7 chodech s adekvátními víny

- zážitková gastronomie

- degustační menu

- důraz na harmonii chutí pokrmů a vín

- komentáře sommeliera k jednotlivým kombinacím chutí

- jedinečná možnost ochutnat vína z našeho archivu

- po skončení banketu výběr domácích specialit

*víno, káva espresso Ionia a jiné nápoje - nealko, voda a popř. pivo je v ceně - po dobu trvání návštěvy

*láhev rosé s chuťovkami na pokoj

 

NEDĚLE 13.3.

- bohatá snídaně

- odjezd hostů

 

Garantujeme originální domácí gastronomii. 100% všech masných - ať teplých či studených - pochutin pochází z naší kuchyně a udírny, včetně dezertů a moučníků od naší cukrářky!

 

Cena pobytu Kulinářský Víkend je 1.390,-Kč/os

 

JANA ČADÍK

e-mail: jana@ujenoura.cz

GSM: + 420 605 276 362

Web: www.ujenoura.cz

 









Kontakty

www.ujenoura.cz

Termíny