GASTRO TOUR, akce nejen pro odborníky

Výstava, Volný čas, Turistika
NA VELETRHU TOP GASTRO, SOUBĚŽNĚ S VELETRHY HOLIDAY WORLD A GOLF WORLD PRAGUE

 

 

GASTRO TOUR - efektivita a kreativita gastronomických provozů, cesta ke zvýšení kvality a ziskovosti

 

Program interaktivní zóny GASTRO TOUR - gastrostudia spojeného s veletržní restaurací

Program a degustace oproti registraci jsou pro provozovatele, provozní, kuchaře a odborný personál v termínu 10. - 11. 2. bezplatné.

 

Počet míst v restauraci je omezen, přednost mají rezervace předem.

 

čtvrtek 10. 2. - GASTRONOMICKÝ BLOK PRO REGISTROVANÉ ÚČASTNÍKY - Prezentace konceptu hotelové snídaně (dopoledne)/coffe break (odpoledne) - gastronomického konceptu trendové konvenience - inspirace zážitkovou gastronomií.

Prezentace kavárenských míchaných nápojů. Doporučení sommeliéra, sládka k programovému menu. Případové studie, receptury od předních kuchařů, ukázky a trénink výrobních postupů. Sledování ekonomiky provozu pomocí pokladního systému.

Degustace prezentovaných receptur a nápojů. Diskuse s odborníky. Tombola.

 

10.15-12.30 hod. DOPOLEDNÍ BLOK a kuchařská exhibice Martina Nováka

12.30-13.00 hod. módní přehlídka profesních oděvů

 

13.15-15.30 hod. ODPOLEDNÍ BLOK a kuchařská exhibice Martina Nováka

15.30-16.00 hod. módní přehlídka profesních oděvů

15.30-18.00 hod. kuchařská exhibice Martina Touly a provoz veletržní restaurace gastrostudia GASTRO TOUR

 

 

 

sobota 12. 2. - Den na téma „ZÁŽITKOVÁ ČESKÁ NÁRODNÍ GASTRONOMIE"

9.00-11.00 hod. provoz veletržní restaurace gastrostudia GASTRO TOUR

11.00-12.00 hod. exhibice Martina Havla, prezentace a nabídka čtyřchodového menu na téma české národní gastronomie; anketa o nejoblíbenější položku menu, slosování anketních lístků o ceny

12.00-13.00 hod. provoz veletržní restaurace gastrostudia GASTRO TOUR

13.00-14.00 hod. prezentace a nabídka čtyřchodového menu na téma české národní gastronomie; anketa o nejoblíbenější položku menu, slosování anketních lístků o ceny

14.00 - 18.00 hod. provoz veletržní restaurace gastrostudia GASTRO TOUR

 

neděle 13. 2.

9.00-12.00 hod. provoz veletržní restaurace gastrostudia GASTRO TOUR

12.00 -13.00 hod. prezentace slovenské národní gastronomie připravená ve spolupráci se Slovenskou agenturou pro cestovní ruch formou bezplatných degustací

13.00-15.00 hod. párování českých sýrů společnosti INTERLACTO s českými pivními speciály BERNARD spojené s degustacemi a spotřebitelskou anketou

15.00.-17.00 hod. slavnosti pivního sýra, provoz veletržní restaurace gastrostudia GASTRO TOUR Změna programu vyhrazena.

 

Gastronomické zážitky vám připraví: Martin Havel, šéfkuchař restaurace Red Pif v Praze; Petr Karas, UNOX Team Praha; Martin Novák, šéfkuchař EuroAgentur Hotelu Tereziánský dvůr v Hradci Králové; Marek Svoboda, akreditovaný komisař pro světovou kuchařskou organizaci WACS a vedoucí Gastrostudia NOWACO, Kralupy n. Vltavou; Martin Toula, UNOX Team Praha.

 

REGISTRACE ÚČASTI A REZERVACE MÍST V GASTROSTUDIU GASTRO TOUR NA: info@tmcreative.cz





Další dokumenty k akci

  




Termíny