GASTRO TOUR, akce nejen pro odborníky
GASTRO TOUR - efektivita a kreativita gastronomických provozů, cesta ke zvýšení kvality a ziskovosti
Program interaktivní zóny GASTRO TOUR - gastrostudia spojeného s veletržní restaurací
Program a degustace oproti registraci jsou pro provozovatele, provozní, kuchaře a odborný personál v termínu 10. - 11. 2. bezplatné.
Počet míst v restauraci je omezen, přednost mají rezervace předem.
čtvrtek 10. 2. - GASTRONOMICKÝ BLOK PRO REGISTROVANÉ ÚČASTNÍKY - Prezentace konceptu hotelové snídaně (dopoledne)/coffe break (odpoledne) - gastronomického konceptu trendové konvenience - inspirace zážitkovou gastronomií.
Prezentace kavárenských míchaných nápojů. Doporučení sommeliéra, sládka k programovému menu. Případové studie, receptury od předních kuchařů, ukázky a trénink výrobních postupů. Sledování ekonomiky provozu pomocí pokladního systému.
Degustace prezentovaných receptur a nápojů. Diskuse s odborníky. Tombola.
10.15-12.30 hod. DOPOLEDNÍ BLOK a kuchařská exhibice Martina Nováka
12.30-13.00 hod. módní přehlídka profesních oděvů
13.15-15.30 hod. ODPOLEDNÍ BLOK a kuchařská exhibice Martina Nováka
15.30-16.00 hod. módní přehlídka profesních oděvů
15.30-18.00 hod. kuchařská exhibice Martina Touly a provoz veletržní restaurace gastrostudia GASTRO TOUR
sobota 12. 2. - Den na téma „ZÁŽITKOVÁ ČESKÁ NÁRODNÍ GASTRONOMIE"
9.00-11.00 hod. provoz veletržní restaurace gastrostudia GASTRO TOUR
11.00-12.00 hod. exhibice Martina Havla, prezentace a nabídka čtyřchodového menu na téma české národní gastronomie; anketa o nejoblíbenější položku menu, slosování anketních lístků o ceny
12.00-13.00 hod. provoz veletržní restaurace gastrostudia GASTRO TOUR
13.00-14.00 hod. prezentace a nabídka čtyřchodového menu na téma české národní gastronomie; anketa o nejoblíbenější položku menu, slosování anketních lístků o ceny
14.00 - 18.00 hod. provoz veletržní restaurace gastrostudia GASTRO TOUR
neděle 13. 2.
9.00-12.00 hod. provoz veletržní restaurace gastrostudia GASTRO TOUR
12.00 -13.00 hod. prezentace slovenské národní gastronomie připravená ve spolupráci se Slovenskou agenturou pro cestovní ruch formou bezplatných degustací
13.00-15.00 hod. párování českých sýrů společnosti INTERLACTO s českými pivními speciály BERNARD spojené s degustacemi a spotřebitelskou anketou
15.00.-17.00 hod. slavnosti pivního sýra, provoz veletržní restaurace gastrostudia GASTRO TOUR Změna programu vyhrazena.
Gastronomické zážitky vám připraví: Martin Havel, šéfkuchař restaurace Red Pif v Praze; Petr Karas, UNOX Team Praha; Martin Novák, šéfkuchař EuroAgentur Hotelu Tereziánský dvůr v Hradci Králové; Marek Svoboda, akreditovaný komisař pro světovou kuchařskou organizaci WACS a vedoucí Gastrostudia NOWACO, Kralupy n. Vltavou; Martin Toula, UNOX Team Praha.
REGISTRACE ÚČASTI A REZERVACE MÍST V GASTROSTUDIU GASTRO TOUR NA: info@tmcreative.cz