Zahájení sezóny 2018 s pokusem o rekord!

Pro děti

Pohádková říše Fábula vás, milé děti a milí rodiče, zve pošesté do svého království zábavy. Živé pohádkové bytosti už na vás čekají! Zdarma půjčujeme kostýmy a pokusíme se společně vytvořit nový rekord- nejvyšší počet pohádkových bytostí na jednom místě.!Jako novinka na vás čeká Igráček a jeho interaktivní výstava pro kluky a panenky v nádherných šatech pro holčičky. Dospěláky a starší děti zavíráme do Únikovky. Během 30 min. se musíte dostat ze žaláře bývalé vazební věznice. Těšíme se na vás!





Účinkují

Cesta za pokladem - dobrodružná cesta za pohádkovými bytostmi Fábulovým sklepením, propojená s plněním úkolů v hrací kartě.

Adrenalinová úniková hra „ÚTĚK ZE ŽALÁŘE“ . Jedinečná  týmová hra pro děti od 4. tříd.

Poznávej s Igráčkem – interaktivní panely plné zajímavostí třeba z oboru přírodovědy, lidského těla, optiky, mechaniky a spoustu další zábavy, kterou si vyzkoušíš na vlastní kůži, oči či uši  časově neomezeno.

Výstava : Svět panenek

Království hlavolamů – 3 místnosti plné her a hlavolamů pro malé i velké.    

Venkovní bludiště – Romantické zámecké bludiště, děti zde odpovídají na otázky pohádkového kvízu, za což získávají body do hrací karty ( těm nejmenším je třeba otázky přečíst ).      

Expozice obřích společenských her – Interaktivní expozice – obří “Fábulo, nezlob se!”, dáma, pexeso, logik, domino, kuličky a kostky, vše v nadstrandardní velikosti. Hry jsou zapsány do České knihy rekordů.

Fábulova mini ZOO – Prasátka, kozy, ovce, pávi, králíčci, morčátka, křepelky, papoušci.     časově neomezeno

Tvořivé dílny – Pokud budete chtít s dětmi tvořit, tato jediná aktivita je zpoplatněna (ceník) – včetně atraktivního pískování.

Střílení z kuše – Krytá střelnice, ve které si děti mohou vyzkoušet střelbu na terč z dřevěné kuše ( šípy nemají hrot, střílení tedy není nebezpečné, přesto vyžaduje dozor pro správné zacházení ).

Cukrárna + rychlé občerstvení, stánek se suvenýry

Venkovní dětské hřiště s velkým posezením       

Krásný patrový loupežnický hostinec jako z pohádky.





Termíny