Sensation se po pěti letech vrací do pražské O2 areny se zcela novou show

Hudba

Nejznámější světový taneční event Sensation se po pěti letech opět vrací do pražské O2 areny, kterou tato akce v minulosti sedmkrát zcela vyprodala. V sobotu 23. června 2018 budete mít možnost zažít zcela novou show s obřími dekoracemi, speciálními efekty a chybět samozřejmě nemohou ani světové djské hvězdy. Praha bude první evropskou metropolí, kde se tento nový koncept představí a vy máte šanci být u toho! Vstupenky jsou již v prodeji v síti Ticketportal.cz a to v několika kategoriích od základních vstupenek na plochu až po vstupenky na exkluzivní VIP terasu a tzv. Golden vstupenky umožňující užít si večer v luxusním klubovém patře s kompletním cateringem. 

Přestože se loni mohlo zdát, že tento veleslavný holandský koncept společnosti ID&T došel s edicí Sensation The Final ke svému konci, není tomu tak a Sensation je zpět s novou spektakulární show. Opět nás tedy čeká nenapodobitelná atmosféra a zvláštní pocit sounáležitosti desetitisíců tanečníků oblečených v bílé. O line-upu a všech dalších podrobnostech vás budeme průběžně informovat. Hlavní je, že tento fenomén v bílé je zpět!

 

Více informací na www.sensation.cz nebo www.unitedmusic.cz

 

První Sensation se uskutečnila v Amsterdamu 1. července 2000, kdy na ní zahráli špičkoví DJs jako Carl Cox nebo Tiësto. Akce se z původně plánovaného jediného eventu změnila v celosvětový fenomén. Do dnešního dne navštívila Sensation 34 zemí a přivítala více než dva miliony návštěvníků z celého světa. Získala také ocenění jako “nejlepší event roku” v Holandsku, Německu, Austrálii, Brazílii či Dánsku. Sensation využívá pozitivní sílu hudby a tance jako univerzálního jazyka propojujícího miliony lidí po celém světě. Na akcích vzniká unikátní atmosféra všech tanečníků oblečených v tradiční bílé barvě, kteří jsou pohlceni přílivovou vlnou pospolitosti a euforie.

 

V České republice pořádá Sensation společnost United Music, promotér největších tanečních eventů u nás. V letech 2007 – 2013 uspořádala celkem sedm úspěšných edicí slavné Sensation, které se pokaždé setkaly s obrovským úspěchem a zcela vyprodaly maximální kapacitu O2 areny s více než 15.000 návštěvníky z domova i ze světa. Společnost United Music Events byla založena v roce 2005 s cílem pořádat velké a vysoce kvalitní taneční akce, kterých uspořádala již více než 60. Od roku 2014 společnost organizuje vlastní koncept Transmission po celém světě a to konkrétně v Evropě, Asii a Austrálii. 









Termíny