Jan Frič a kol.: O HEZKÝCH VĚCECH, KTERÉ ZAŽÍVÁME

Divadlo

"Dobrotou člověk nikdy ničeho nepokazí, kdežto sebemenší zrnko smutku, puštěné v čistou studánku srdce, všecku vodu zasmuší - a nač?"

Padesát stínů dobra.

 

Režie: Jan Frič 

Dramaturgie: Tereza Marečková

Scéna a kostýmy: Pavla Kamanová 

Hudba: Jakub Kudláč

Hrají: Tomáš Dianiška, Richard Fiala, Radovan Klučka, Jiří Panzner a Lukáš Příkazký


Sociálně angažované pásmo O hezkých věcech, které zažíváme navazuje
na ohledávání hranic divadla, které Jan Frič započal v inscenaci Andělé mezi námi. Divadlo je pro herce společnosti Masopust především místo setkávání. Setkávání
a sdílení... Bez masek a šmínků, jen tak prostě být s těmi, které máme rádi. Při vší citové vyprahlosti a odcizení dnešního světa je tu ještě ostrůvek blízkosti a něhy, kde můžeme beze strachu odložit své starosti a ponořit se do nejvyšší dobroty, kterou je vzájemnost a dobré slovo, šeptané od srdce. Dopřejme si tolik odstínů dobra, kolik jen uneseme! V intimním pokojíku Eliadovy knihovny je k tomu ta nejlepší příležitost.

Režijního a autorského vedení inscenace se ujal Jan Frič. Textové inspirace zahrnují básně Jakuba Demla, Lao´c nebo úryvky ze Zlaté knihy Receptáře. Herecky
a částečně i autorsky se na inscenaci podílejí Tomáš Dianiška, Richard Fiala, Radovan Klučka, Jiří Panzner a Lukáš Příkazký.

- - - - - - - - - - - -

Rezervace v síti GoOut: https://goout.net/cs/listky/masopust-o-hezkych-vecech-ktere-zazivame/luvb/





Účinkují

Tomáš Dianiška, Richard Fiala, Radovan Klučka, Jiří Panzner a Lukáš Příkazký





Kontakty

www.maso-pust.cz

Termíny