Jarní prázdniny v Aqualandu Moravia: Připraven je pirátský program i dva nové horké bazény

Volný čas, Pro děti

Mírná zima, která venkovním aktivitám prozatím příliš nepřeje, stále častěji láká Čechy do zábavních parků a bazénů. Zvýšenou návštěvnost očekává během nadcházejících jarních prázdnin také nejnavštěvovanější turistický cíl Jižní Moravy – Aqualand Moravia. Na zájem návštěvníků je připraven dobře. K dispozici jsou zcela nové venkovní bazény s termální vodou i novinky v gastro provozu. Děti pak ocení pravidelné víkendové animace na téma pirátské výpravy.

Jarní prázdniny začínají tisícům školáků z různých krajů již první únorové pondělí. Volný čas mohou strávit například v jihomoravském Aqualandu Moravia, který si pro děti připravil bohatý program. Vyřádit se mohou hned na 20 tobogánech a skluzavkách, vodní radovánky i potřebný relax si pak užijí v jednom ze 14 dostupných bazénů. Každý únorový víkend navíc mohou návštěvníci strávit ve společnosti pirátů. Připraveny jsou tematické tance a cvičení ve vodě, program v dětském koutku, ale i kreativní dílna, kde si děti mohou vyrobit pirátský meč.Děti pak přivítají i novinku restaurace Imperium – samoobslužný pult s točenou zmrzlinou.

Ani dospělí však během jarních prázdnin nepřijdou v Aqualandu Moravia zkrátka. Zapojit se mohou do speciálních soutěží s pirátskou tematikou, ti co dávají přednost pasivnímu odpočinku, pak ocení wellness centrum Forum Romanum, kde je k dispozici hned několik druhů saun a procedur i střešní vířivka. Velké oblibě se těší také nové venkovní bazény s termální vodou o teplotě 37 °C. Blahodárná voda z místního vrtu v doprovodu s výhledem na malebnou Pálavu dopřeje návštěvníkům jedinečný lázeňský zážitek. Pobyt v aquaparku si poté zájemci mohou zpestřit návštěvou vodního baru, místní kavárny nebo restaurace, která nabízí každý den výběr několika jídel.

Návštěvníci, kteří chtějí v okolí Aqualandu Moravia strávit celé jarní prázdniny a užít si krásy Jižní Moravy, se mohou ubytovat v přilehlém hotelu Aqualand Inn. Ten nabízí zázemí pro celou rodinu, ubytování lze navíc díky akčním balíčkům pořídit za výhodnou cenu. Mezi zajímavosti, které při návštěvě pálavské oblasti stojí za to vidět, patří například oblast Hradiska, která se pyšní atraktivní naučnou stezkou odkazující na bohatou místní historii. Dle nedávných archeologických důkazů totiž oblast osidlovali pravěcí lidé i římští vojáci. V blízkosti Aqualandu Moravia, v Pavlově, byl navíc v loňském roce otevřen archeopark, který zaujme svým architektonickým ztvárněním a velice zajímavou expozicí.









Termíny