GRAND RESTAURANT FESTIVAL

Volný čas

Mistrovský kousek šéfkuchaře, nejlepší jídlo od maminky, regionální/národní specialita nebo celé degustační menu nabídnou návštěvníkům v rámci GRAND RESTAURANT FESTIVALU šéfkuchaři TOP restaurací, které získaly vysoké hodnocení v publikaci Maurerův Výběr GRAND RESTAURANT 2011.

 





Účinkují

Tento svátek jídla trvá celý měsíc a je pořádán Pavlem Maurerem - organizátorem úspěšného a známého projektu PRAGUE FOOD FESTIVAL. Na rozdíl od letního festivalu, při němž návštěvníci ochutnávají delikatesy vždy venku na nějakém krásném specifickém místě, GRAND RESTAURANT FESTIVAL nabízí kromě nejlepších pokrmů hlavně zážitek z interiéru, atmosféry a servisu festivalových restaurací. Tato ojedinělá gastronomická událost umožňuje komukoliv, kdo má zájem o kvalitní gastronomii, aby navštívil nejlepší a zároveň leckdy dražší podniky této země a to za symbolické ceny. Letos poprvé bude festival probíhat i v jiných městech v ČR. „Během prvního tohoto zimního festivalu se nám ozvaly některé restaurace z Moravy, že mají zájem o účast, proto jsme se nyní rozhodli o rozšíření do dalších sedmi měst. Věřím, že dobré jídlo nemá hranice,“ vysvětluje Pavel Maurer.

 

V rámci II. ročníku Grand Restaurant Festivalu se můžete v Praze zúčastnit speciální akce pro milovníky dobrého jídla a pití. V průběhu jednoho dne ochutnáte šest mistrovských pokrmů a setkáte se osobně s TOP šéfkuchaři, jako jsou Roman Paulus, Jiří Štift nebo Shahaf Shabtay. Po celou dobu této unikátní gastronomické novinky vás bude vozit speciální "Mňam Bus", který vám umožní nerušeně degustovat a popíjet v nejlepších restauracích této země za festivalové ceny. Vyjíždí se vždy v sobotu. Seznam restaurací na webu.

K tomu, abyste se mohli zúčastnit GRAND RESTAURANT FESTIVAL, musíte mít zakoupenou festivalovou ochutnávku ve vámi vybrané restauraci na příslušný den a čas.

Partnerem projektu je agentura CzechTourism s projektem Ochutnejte ČR. Letošní ročník nese podtitul: „Vzneste se do gastronomického nebe.“





Termíny