Modřanský relax 3.ročník

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

MODŘANSKÝ RELAX 3. ROČNÍK

24. 2. 2018 10.00 – 17.00

9.00 – 17.00 DRAHOMÍRA FREJOVÁ - AROMATICKÉ OLEJÍČKY NA MÍRU 

Prodej aroma olejů, namíchaných pomocí výkladu karet přímo každému na míru.

Poradenská činnost v oblasti aromaterapie.

Terapeutka: Drahomíra Frejová

 

10.00 – 13.00 a 14.00 – 17.00 KARTÁŘ LÁĎA – VÝKLAD KARET

Povolání kartáře nejde naučit, ani odkoukat. Je to dar, který dostane pouze vybraný shůry. Kartář Láďa má velkou úspěšnost, věštby mu vycházejí. Používá k výkladu mariášové karty. Můžete ho znát také z pořadu Vědmy radí

Cena za výklad: 350 Kč/15 min.


11.00 – 17.00 NUMEROLOGIE – BÉDA PROCHÁZKA

Numerologický výklad dle data narození, numerologické mřížky, životních cyklů, osobních roků, příp. lunárních cyklů.
Pro možné upřesnění nějakého termínu může být využito také kyvadlo.

Cena numerologického rozboru: 250 Kč/ 30 min.

 

12.00 – 17.00 ZDENKA BLECHOVÁ – STÁNEK S KNIHAMI

Úspěšná autorka mnoha knih (mnohé se staly bestselerem jako např, „Osudový partner”), vykládacích karet (s Kartami zdraví pracují i duchovní rádci v televizi) a meditačních CD. a. Pořádá přednášky a semináře po celé republice. Zabývá se mezilidskými vztahy, přijímá channelingová sdělení, která vkládá i do svých knih.

 

 

Sobota 24.2.

10.00 – 10.50 - JÓGA     

Pomocí cviků na fyzickém těle harmonizujeme tělo a své pocity. Jak je známo, emoce ovlivňují fyzické tělo. Například, pokud máte pocity strachu, můžete cítit nepříjemný pocity v břiše, nebo žaludku, někomu se svírá hrdlo. Pokud tento strach u vás přetrvává, nebo se opakuje, postupem času můžete mít fyzické potíže se zažíváním, vylučováním či potížemi v krku. Pokud posílíme danou část těla pomocí cviků, které nám dokáží „sáhnout“ do těchto pocitů a uvolnit je, dojde k jeho pochopení a posílením i k jeho odstranění a tím i k odstranění fyzických potíží.

Lektorka: Drahomíra Frejová

Vstupné: 90 Kč

 

 

10.00 – 11.00 – NUMEROLOGIE V PRAXI

Ukázkový rozbor významného data události, která se již stala, vypracování numerologické mřížky na toto datum.

Praktická ukázka využití tarotu Velké Arkány a Lunárního cyklu v numerologii.  Vysvětlení serióznosti oboru i toho, že nestačí se pouze naučit výklad čísel.

Dotkneme se i politických témat ve vztahu k numerologii a vztah numerologie k významným výročím tohoto roku

Lektor: Bedřich Procházka

Vstupné: 90 Kč

 

 

 

 

11.00 – 11.55 - JAKÝM SMĚREM SE BUDOU UBÍRAT PARTNERSKÉ VZTAHY 

Ve vztazích začíná mizet role muže a ženy. Obě pohlaví si tím budou více rovny a tím se dostáváme stále více k duchovnějším vztahům, ve kterých už sexualita nebude tak důležitá, protože vše bude probíhat na bázi propojení myslí, což bude intenzivnější prožitek než krátkodobé spojení těl.

Lektorka: Zdenka Blechová

Vstupné: 90 Kč

 

 

12.00 – 14.00 PÉČE O RUCE A MANIKÚRA V PRAXI

Seznámíte se s praktickými radami pro domácí péči o ruce. Vše si vyzkoušíte - peeling, masku, krémy, výživné laky na nehty, barevné laky, vytvrzovače laků, nehtové olejíčky…K dispozici bude i parafínová vana pro parafínový zábal.

Dozvíte se, jak pečovat o ruce a nehty a jaké jsou současné trendy v péči o ruce, p-shine japonská přírodní manikúra, depilace, epilace rukou a parafínový zábal, co je francouzská manikúra jak nejlépe ji provést, techniky barevného lakování, umělé nehty a nehtová a kožní onemocnění,

Lektorka: Lucie Štěpánová

Vstupné: 180 Kč

 

 

13.00 – 13.55 - JAK VNÍMAT NEGATIVNÍ ENERGIE A JAK SI UMĚT PŘÁT

Dozvíte se jak rozeznat skryté negativní energie a jak se před nimi chránit. Zbavte se emocionálních upírů jednou provždy. Udělejte rozhodnutí a ujměte se kontroly nad pozitivitou ve svém životě. Naučte se utvářet si svůj život tak, abyste dostali v pravou chvíli to, co potřebujete. Začněte si plnit všechna vaše přání právě teď.

Lektor: Kartář Láďa

Vstupné: 90 Kč

 

 

14.00 – 14.30 SLÁVEK BOURA – čestný host festivalu

Muž, kterého jste vídali dlouhá léta na obrazovkách. Muž, který se prý nejedenkrát stal svědkem řádění Poltergeista! Slávek Boura se už léta věnuje věcem mezi nebem a zemí a je přesvědčený, že paranormální bytosti jsou všude kolem nás.

V rámci festivalu Modřanský relax představí svou knihu Nedamovský poltergeist a díky vlastním zkušenostem s paranormálními jevy vám zodpoví na vaše dotazy z této oblasti.

 

 

15.00 – 17.00 – MANDALY BAREVNÝM PÍSKEM – Tvůrčí dílna

Relaxační tvůrčí dílna, vytvoříme si sypané mandaly barevným pískem podle předlohy, nebo svého vlastního návrhu. Mandala znamená v překladu kruh, dokonce magický kruh a je nadkulturním symbolem jednoty a rovnováhy, jsou to diagramy ukazující, jak se chaos stává harmonickou formou. Přijďte si vytvořit svou vlastní harmonii.

Veškerý materiál k dispozici

Lektorka: Beáta Rosnerová
Vstupné: 180 Kč

 

 

 

15.00 – 15.55 -CO SE UČÍME PO ROCE 2012

Po roce 2012 se učíme úctě. Mnohdy vyžadujeme úctu tam, kde jí není třeba a tam, kde by měla být, na ní nelpíme. Abychom se toto mohli naučit k sobě a k druhým, přichází období hledání sama sebe a ne tedy partnera. Děti nás budou učit, že nám nepatří. Toto a mnoho dalšího zajímavého si povíme na této přednášce. Nakonec bude prostor i pro vaše dotazy.

Lektorka: Zdenka Blechová

Vstupné: 90 Kč

 

 

16.00 – 17.00 – LATINO DANCE – dynamická meditace prostřednictvím tance 

Taneční lekce, kde si v rytmu latinskoamerických tanců protáhnete tělo, osvěžíte mysl a vylepšíte náladu, protože tanec je komunikací mezi tělem a duší. Všechny choreografie jsou v sólo formě a lehce zvládnutelné – lektorka všechny taneční kroky vysvětlí!

Lektorka: Monika Šulcová   

Vstupné: 90 Kč

 





Účinkují

Bedřich Procházka

Zdenka Blechová

Kartář Láďa

Slávek Boura a další





Termíny