Kurz cínovaného šperku Praha 1

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Máte oblíbený kámen a příroda na něj něco namalovala?

Chtěli byste jej mít stále při sobě? Přijďte do kurzu cínování.. Potkáme se 1x měsíčně. cena za 1 setkání 600,-, 6 setkání 3 000,-
Kurz výrovy cínovaných šperků, vyžaduje soustředění, ale zvládnou jej i děti od 14 let. Nepotřebujete žádné znalosti ani dovednosti. Jen chuť tvořit. Je vhodný pro mládež, dospělé, seniory. Pro začátečníky i pokročilé.Kurz není určen malým dětem.
Co můžete na výtvarném kurzu čekat?
V průběhu kurzu se nejprve seznámíte s Tiffany technikou, která se při výrobě cínových šperků používá. Pokud ji znáte, výborně, půjdete rovnou na věc.Budete letovat- pájet cín. Od této chvíle vás bude provázet pájka, měděná páska a cín. Kouzlu cínovaných šperků totiž podlehnete a zcela jistě s jejich výrobou budete pokračovat i po našem kurzu cínového šperku.
V průběhu jednoho semestru zvládnete přívěsek s kamenem, prstýnek a náušnice nebo brož. Záleží na vaší fantazii, chuti a rychlosti. Přesné míry necháme pro kurz kovového šperku, vystačíme pouze s fantazii, či předlohou.
Na kurzu poznáte zásady při tvorbě cínovaného šperku, různé způsoby tvorby šperku – letování, patinování, leštění aj. Budete pracovat s dráty, plechy, skly a kameny, které budou základem pro váš cínovaný šperk.

Předáme vám, tipy a triky, které v knihách nevyčtete. Rychleji se pak můžete těšit ze zdárně dokončeného díla.









Termíny