Stavitel 2018

Výstava

Cihla, dřevo, nebo beton?

 

Také si kladete tuto otázku, jaký materiál vybrat na obvodové stěny vašeho domu? Zda si pořídit plastová, dřevěná, či hliníková okna?  Rekonstruujete, stavíte nebo si jen drobně upravujete svůj dům, byt či chalupu, tak si nenechte ujít letošní již 24. ročník národní výstavy stavebních materiálů a technologií Stavitel 2018, který bude probíhat od 22. do 24. února 2018, vždy 9 - 17 h, na výstavišti v Lysé nad Labem. Přijďte se inspirovat, jak si zařídit krásné a zdravé bydlení a zároveň se dozvědět o novinkách ve stavebnictví.

 

Na výstavě Stavitel najdou cenné informace všichni, kdo se chystají rekonstruovat, stavět, nebo upravovat rodinný dům či byt a hledají úsporný a účinný způsob údržby. Odborníci z mnoha oborů spojených se stavebnictvím budou poskytovat konzultace, představovat vhodné materiály a poradí, jak kvalitně a levně postavit rodinný dům. Nabídka stavebních technologií zahrne i dřevostavby, nízkoenergetické stavby a pasivní domy.

 

Prezentovat se zde budou firmy v jednotlivých oborech od stavebních a izolačních materiálů, povrchových úprav, odvětrávání, přes podlahy, dlažby, obklady, vytápění, sanitu, kuchyně, až po střechy, komíny, zámkové dlažby, zahradní prvky, studny, čističky a bazény. Návštěvníci se seznámí také s možnostmi rekonstrukce a výměny oken či interiérových a vstupních dveří či vrat a s náměty pro drobnou zahradní architekturu a stavbu plotů.

 

 

Nová zelená úsporám.

Jedná se o oblíbený dotační program zaměřený na úspory v oblasti energií a na rozšíření energie z obnovitelných zdrojů v rodinných domech. Právě probíhající kontinuální výzva umožňuje žádat a čerpat dotace průběžně až do konce roku 2021.

 





Další dokumenty k akci

  




Kontakty

www.vll.cz

Termíny