9. ročník Stromeček splněných přání

Volný čas, Pro děti

Stromeček splněných přání podporuje azylový dům, Domov pro matky s dětmi v Hradci Králové na Pouchově. Děkujeme, že pomáháte. I díky Vám proběhne 9. ročníku tradiční charitativní akce.

Podpořte charitativní akci Stromeček splněných přání vánočním dárkem. Přijďte splnit některá z dětských přání do obchodního centra ATRIUM v Hradci Králové, od 18. do 20. prosince 2017, vždy od 15: 00 do 19:00 hodin.

Děkujeme za MATKY S DĚTMI, KTERÉ NEMAJÍ KAM JÍT NEJEN O VÁNOCÍCH. Děti mají spoustu přání, a ta zásadní jim bohužel splnit neumíme.

Ve zmiňované dny Vám osobně poradíme, jak podpořit vánoce dětí, které to nemají v životě jednoduché. Nadělte pod vánoční stromeček dárek dětem, ke kterým nebyl osud příliš laskavý. Konkrétní dětská přání najdete kliknutím na obrázek balíčku Stromeček splněných přání.

Slavnostní předání dárků v Domově pro matky s dětmi v Hradci Králové na Pouchově proběhne 20. prosince 2017 ve 20.00 hodin za účasti partnerů akce a médií. Pokud si budete přát, tak i s Vámi.

Děkujeme.

Záštitu převzal primátor města Hradce Králové, MUDr. Zdeněk a Fink hejtman Královéhradeckého kraje, PhDr. Jiří Štěpán, PhD.









Termíny