Koncert filmové hudby Fantasy

Hudba
Filmová filharmonie vystoupí 11. února 2018 v Dvořákově síni Rudolfina se svým obnoveným tematickým programem Fantasy. Na koncertě zazní skladby z filmů Harry Potter, Pán prstenů, Letopisy Narnie, nebo třeba Avatar či King Kong. Chuhei Iwasaki bude dirigovat jak 90členný orchestr, tak početný sbor. Filmová filharmonie uvádí obnovený tematický program filmové hudby - FANTASY. Na koncertě zazní též nové skladby, k orchestru se navíc přidá pěvecký sbor a na pódiu Rudolfina vystoupí více než 150 umělců.

Filmharmonie tím naváže na svůj předchozí úspěšný koncert, který se konal v říjnu tohoto roku a představil posluchačům program sci-fi.

Posluchači se mohou těšit na skladby z filmů Harry Potter, Pán prstenů, Letopisy Narnie, Avatar, King Kong nebo Piráti z Karibiku.

Filmová filharmonie se od svého počátku věnuje provozování filmové hudby na té nejvyšší úrovni. Orchestr je složen z mladých profesionálních hudebníků, vůdčí osobností je koncertní mistryně Terezie Charvátová. „Fantasy filmy a jejich hudba patří k mým nejoblíbenějším, proto se na únorový koncert velmi těším. Věřím, že si návštěvníci užijí koncert stejně tak, jako si jej vždy užívá celý orchestr."




Účinkují

Filmová filharmonie

Chuhei Iwasaki

sbor





Termíny