Přijďte k nám na vínko

Volný čas

Středa 13. prosince v 17:30 - 19 hodin – Řízená degustace vín: Navínko; DŮM KNIHY Knihcentrum.cz

Přijďte ochutnat vína, která se ideálně hodí ke štědrovečernímu stolu, na zimní večery vánočních svátků nebo jako dárek pod stromeček pro vaše blízké. Přátelskou degustací provede Navínko. Společně ochutnáme několik vín z rodinných vinařství a připraveno bude také občerstvení.

Na akci je nutná rezervace za poplatek 150 Kč/osoba.

Navinko

Zaměřujeme se na vyhledávání rodinných vinařství a jejich nejlepších vín. Vždy dbáme na kvalitu a chuť, vína vybíráme pro různé příležitosti. Máme exkluzivní zastoupení u dvou španělských vinařství z oblasti RIOJA, Ortega Ezquerro a Vallemayor, zde se zaměřujeme primárně na červená vína. Nově zařazujeme portugalská vína. Vše si vždy osobně vybereme a ochutnáváme.

Využijte 20% slevu na vybraný titul daného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v eshopu. 

 Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Informace o akcích  v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS. 

Akce v rámci projektu Dům knihy Živě!!! spolufinancuje statutární město Ostrava. 

 

 









Termíny