Gurmánská zima v Nebespánu

Volný čas, Sport, Pro děti, Turistika

Gurmánská zima v Nebespánu

Prosinec je obdobím adventu, svátků, pospolitosti a také dobrého jídla. V Nebespánu v Kašperských Horách připravili několik výtečných gurmánských menu, plných pokrmů tradiční šumavské i francouzské kuchyně a lahodného vína. A pozor: o adventních víkendech ve zdejším farmářském obchůdku Nebeskrám pořídíte spoustu jedlých i nejedlých originálních dárků!

Ochutnáte tady domácí dortíky či lahodné zákusky od nápadité cukrářky, kuchyni pak velí šéfkuchař François Thuille, pocházející z francouzského Cognacu. A nadchne vás i netradiční atmosféra této restaurace v duchu prvorepublikových kaváren s klasickými thonetkami a pohodlnými křesílky. O gastrozážitky se v Nebespánu postará i farmářský obchod Nebeskrám. Na druhý a třetí adventní víkend tady chystají adventní trhy se spoustou zajímavých jedlých i nejedlých dárků. Vydat se sem ovšem můžete také na gurmánský vánoční pobyt a zažít netradiční Štědrý den anebo silvestrovský večer. Nebespán je prvním boutique hotelem na Šumavě, a přímo nad restaurací se můžete ubytovat v komfortních apartmánech nebo v luxusních romantických pokojích s výhledem na hrad Kašperk i okolní šumavské kopce. Na večeři tady tak můžete seběhnout i v zimě jen tak ve střevíčkách! 









Kontakty

www.nebespan.cz

Termíny