Ezotera - prodejní výstava

Výstava

     Prodejní výstava Ezotera, je akcí, která je doprovázená zajímavými programy a koná se již tradičně třikrát do roka v Praze. Tato akce je vždy určena všem, kteří se zajímají o zdraví, ezoteriku a psychologii, přírodu a alternativní obory. 

 

     Listopadová výstava Ezotera se uskuteční o prvním adventním víkendu, tedy 25.-26.11. 2017 již tradičně v Hale TJ Pankrác v Praze Nuslích.

    

     Nakoupit zde můžete nejen nejrůznější předměty, dárky a zboží, od léčivých doplňků stravy a zdraví prospěšných produktů nebo kosmetiky, po dárky, šperky, oblečení, ale také i zboží pro domácnost – např. ekodrogerii, mandaly, dekorační látky, vykuřovadla, bytové předměty a mnoho dalšího.

 

      Zajímavé přednášky a další programy zde po oba dny probíhají na čtyřech místech současně. 

      Z účinkujících v těchto programech zmíníme mongolskou šamanku Zaadu Bayarjargal, známou astroložku Věru Várady, populární terapeutku Renatu Lopourovou nebo velmi originálního hudebníka Patrika Kee.

     Dále tu bude vystupovat například Ing. Josef Schrötter, Judita Katona Peschlová – lektorka ženských kruhů, tantrický učitel Vladimír Chobola, Estela Palaris Orbito – známá filipínská léčitelka.

     Přiblížíme vám zajímavá témata jako je Lymfa – řeka života, představí se vám také přírodní živý kolagen „Irský mech“ a mnoho dalšího.

   

     Na výstavě najdete tradičně také oblíbené poradny alternativní a klasické medicíny a nabídku vegetariánské, makrobiotické, bezlepkové a raw stravy.

    

Výstava probíhá v Hale TJ Pankrác, která se nachází cca 100 metrů od východu z metra C, stanice Pražského povstání. Vstup a celý prostor výstavy je bezbariérový. Pro návštěvníky je otevřeno v sobotu od 10.00 do 19.00 hod., v neděli od 10.00 do 18.00 hod. Vstup na výstavu je volný, Za celodenní vstupné na přednášky dáte 150,- Kč. Podrobný program celé akce najdete na www.festivalmilujsvujzivot.cz, info: 608 377 573, festiv@ezotera.cz.

 

  Srdečně všechny zveme









Termíny