SPECIALITY SLOVÁCKÉ KUCHYNĚ – OPÉKÁNÍ SELETE

Volný čas, Turistika

 

PRO  SKUPINY A JEDNOTLIVCE S VLASTNÍ DOPRAVOU

 1.den

- příjezd hostů, přivítání a ubytování

- večeře: grilovaná masa „MIX GRILL“

- nocleh

 

2. den

- snídaně – buffet

- odjezd na zámek MILOTICE, prohlídka zámku

- projížďka lodí po řece MORAVĚ

- odjezd do areálu vinných historických sklepů, exkurze s průvodcem a degustací vín;

večeře: opékané sele s přílohami, 0,5 l vína, koláčky, káva

- nocleh

 

3. den

- snídaně – buffet

- návrat hostů – v průběhu cesty lze navštívit některé další blízké atraktivní lokality

 

UPOZORNĚNÍ: Dne 23.10. 2010 se v HODONÍNĚ konají CÍSAŘSKÉ HODY !!!

 

Další informace poskytne:

Hotel PANON Hodonín, Koupelní 4, 695 22 Hodonín, Tel.: 518 341 243, Fax: 518 341 248

E-mail: info@hotelpanon.cz, Web: www.hotelpanon.cz

 









Termíny