Svaz aerobiku pořádá workshop pro sportovce i instruktory

Volný čas, Sport, Kurzy, vzdělání, konference

Ať už jste trenéři různých sportů, instruktoři nebo prostě jen máte rádi pohyb, tenhle workshop vás nadchne. Pořádá ho 9. prosince 2017 Český svaz aerobiku a fitness FISAF.cz a odborníci vás při něm za jeden den seznámí se vším důležitým, co potřebujete vědět o zlepšení kondice pomocí běžných cvičebních pomůcek.

V sobotu 9. prosince 2017 na váš čeká celodenní workshop s názvem Motoricko funkční seminář, rozvoj pohybových schopností s využitím běžného náčiní. Povede ho známý trenér David Holzer, který má na svém kontě řadu velkých soutěžních úspěchů (je mistr České republiky ve sportovní gymnastice (1991), trojnásobný mistr světa ve sportovním aerobiku v kategorii týmů a držitel mnoha dalších ocenění).

Na kurzu se seznámíte s rozvojem pohybových schopností ve sportovním aerobiku a fitness s využitím běžného tělocvičného nářadí a náčiní. Workshop je ale určen i široké veřejnosti, zkrátka všem, kteří se chtějí v tomto oboru vzdělávat a zdokonalovat. Pokud je už sport vaší profesí, pomůže vám při dalším lektorování, a hlavně – získáte nové kolegy, s nimiž si můžete vyměňovat zkušenosti. Tento workshop je možné absolvovat buď samostatně, nebo jako 3. stupeň vzdělávání pro získání živnostenského listu. Účastníci navíc obdrží certifikát o absolvování kurzu.









Kontakty

www.fisaf.cz

Termíny