Festival vánočních dárků

Volný čas, Hudba, Pro děti, Kurzy, vzdělání, konference

Zveme vás na druhý ročník Festivalu vánočních dárků! Přijďte si nakoupit nebo vyrobit vánoční dárky v sobotu 9. prosince 2017 od 10 do 19 hodin do Tržnice Brno na adrese Zelný trh 14-16. Vstupné je zdarma a vítání jsou i pejsci. Prostor je nekuřácký.

 

Na Festivalu vánočních dárků hraje prim prodejní jarmark doplněný doprovodným programem pro děti i dospělé.

 

Cílem akce je vytvořit místo, kde se dají najít pěkné dárky pro celou rodinu, a to bez stresu tolik typického pro klasické předvánoční nakupování. Chtěli bychom obnovit tradici nákupu ručně vyráběných dárků a klidnou atmosféru Vánoc. Přijďte se pobavit, zanakupovat, podpořit přes třicítku menších i větších šikovných výrobců, občerstvit se dobrotami a třeba i udělat dobrý skutek pro ty, co zatím neměli v životě příliš štěstí.

 

Pojďte se zúčastnit různých dílniček a workshopů, poslechněte si živou hudbu nebo dorazte relaxovat k autorskému čtení. Mezi tím se vaše milé ratolesti zabaví v dětském koutku, odkud se mohou vrátit dokonce i s vánočně laděným namalovaným obličejem nebo s ručně vyrobeným dárečkem.

 

Dorazte s celou rodinou i známými, Festival vánočních dárků nabízí zábavu a pořízení vánočních dárků pro všechny. Těšíme se na vás!





Účinkují

Just in Time

Victoria C.

Indiego night

Music garden





Termíny