Zábavný víkend s pečením vánočního cukroví

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Zábavný víkend s pečením vánočního cukroví

 

Vánoce bez cukroví si jen těžko umíme představit.  Ale opravdu se vám chce samotné stát v kuchyni a piplat se s cukrovím? Když navíc stačí chvilka nepozornosti a celá práce může přijít vniveč? Vydejte se 15. až 17. prosince 2017 na prodloužený víkend do Nebespánu v Kašperských Horách a napečte si luxusní cukroví pod vedením cukrářky Jany!

Nebudete v tom sama (v partě a s dobrým drinkem vám to uteče jako voda), a hlavně – výsledek je zaručený! Domů si odvezete krabici výborného vánočního cukroví. Budete péct nejen tradiční kousky, ale naučíte se i nové, moderní recepty. V pátek a sobotu na vás čekají dva cca 3 hodinové pečící bloky – veškeré suroviny a vybavení na pečení, nealkoholické kávové nápoje a voda v době pečení jsou zdarma. Využívat můžete i veškeré zázemí Nebespánu, včetně tělocvičny. Každá účastnice kurzu navíc obdrží milý vánoční dárek!

Ve zbývajícím čase doporučujeme například výlet do bavorského městečka Zwiesel, kde můžete nakoupit krásné a originální vánoční dárky, a to především v místní světoznámé sklárně Schott, na adventních trzích nebo v některém z obchodů či obchůdků.

Dobře vám ale jistě bude i v Nebespánu, kde ochutnáte domácí dortíky či lahodné zákusky od nápadité cukrářky, kuchyni pak velí šéfkuchař François Thuille, pocházející z francouzského Cognacu. A nadchne vás i netradiční atmosféra této restaurace v duchu prvorepublikových kaváren s klasickými thonetkami a pohodlnými křesílky. Nebespán je prvním boutique hotelem na Šumavě a ubytováni budete přímo nad restaurací, v komfortních apartmá nebo v luxusních romantických pokojích s výhledem na hrad Kašperk i okolní šumavské kopce. Na večeři tady tak můžete seběhnout i v zimě jen tak ve střevíčkách!









Kontakty

www.nebespan.cz

Termíny